Авторизация

Ім'я користувача:

Пароль:

Новини

Топ-новини

Фінансові новини

Фінанси

Банки та банківські технології

Страхування

Новини економіки

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий комплекс

Право

Міжнародні новини

Україна

Політика

Бізнес

Бізнес

Новини IT

Транспорт

Аналітика

Фінанси

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий ринок

Політика

Міжнародна аналітика

Бізнес

Прес-релізи

Новини компаній

Корирування

Курс НБУ

Курс валют

Курс долара

Курс євро

Курс британського фунта

Курс швейцарського франка

Курс канадського долара

Міжбанк

Веб-майстру

Інформери

Інформер курсів НБУ

Інформер курс обміну валют

Інформер міжбанківські курси

Графіки

Графік курсів валют НБУ

Графік курс обміну валют

Графік міжбанківській курс

Експорт новин

Інформація про BIN.ua

Про сайт BIN.ua

Реклама на сайті

Контакти

Підписка на новини

Особливості вибору професійної посудомийної машини

В закладах громадського харчування ставляться особливі вимоги до чистоти посуду. Професійні посудомийні машини повинні повністю відповідати стандартам очищення та виконувати свої функції швидко. Щоб підібрати оптимальний варіант посудомийки слід в першу чергу розібратись з її видами та скористатись практичними порадами.

Види професійних посудомийних машин

Посудомийні машини професійного призначення поділяються на такі види:

  • фронтальні – мають невеликі розміри, прості в управлінні, економічні в використанні води та електрики, один сеанс займає 2 – 6 хвилин;
  • купольні – універсальний варіант, який підходить для очищення будь-якого виду посуди, має відносно невеликі розміри, на миття посуди йде 3 – 5 хвилин;
  • конвеєрні – зазвичай мають великі габарити та розраховані на використання у закладах харчування, які працюють на замовлення;
  • вузькоспеціалізовані (для стаканів, котлів та іншого специфічного посуду) – найчастіше використовуються на харчових підприємствах, часто масивні, вимагають спеціальних навичок в управлінні їх роботою.
  • Вид посудомийки слід вибирати в залежності від потреб закладу, в якому вона буде використовуватись.

    Поради по вибору професійної посудомийної машини

    Вибираючи посудомийну машину для закладу харчування слід звернути увагу на:

  • потужність – максимальна кількість вимитого посуду за оди сеанс та швидкість виконання роботи;
  • габарити – важливо враховувати особливо в ситуації обмеженого простору кухні;
  • розміри посуди – для невеликих закладів найкраще вибирати універсальний варіант, який має відділення для різних видів посуду, для великих - вузькоспеціалізовані;
  • тип підключення – більшість машин працюють від звичайних розеток 220В, найбільш потужні вимагають не менше 380В;
  • рівень шуму, який вона створює під час роботи;
  • економічність, рівень розходу води.
  • Все це та багато іншого слід врахувати в процесі вибору професійної посудомийки. Якщо виникають труднощі, важко розібратись з параметрами та підібрати оптимальний варіант, краще звернутись до менеджерів інтернет-магазину, які нададуть кваліфіковану допомогу у виборі зважаючи на потреби закладу.

     

    ТЕГИ

    Курс НБУ на сьогодні
     
    за
    курс
    uah
    %
    USD
    1
    39,6037
     0,0586
    0,15
    EUR
    1
    42,2789
     0,2227
    0,53

    Курс обміну валют на вчора, 11:01
      куп. uah % прод. uah %
    USD 39,3431  0,06 0,15 39,8973  0,06 0,16
    EUR 42,1069  0,13 0,31 42,8912  0,11 0,25

    Міжбанківський ринок на вчора, 11:33
      куп. uah % прод. uah %
    USD 39,5100  0,04 0,10 39,5500  0,02 0,05
    EUR -  - - -  - -

    ТОП-НОВИНИ

    ПІДПИСКА НА НОВИНИ

     

    Бізнес