Авторизация

Ім'я користувача:

Пароль:

Новини

Топ-новини

Фінансові новини

Фінанси

Банки та банківські технології

Страхування

Новини економіки

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий комплекс

Право

Міжнародні новини

Україна

Політика

Бізнес

Бізнес

Новини IT

Транспорт

Аналітика

Фінанси

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий ринок

Політика

Міжнародна аналітика

Бізнес

Прес-релізи

Новини компаній

Корирування

Курс НБУ

Курс валют

Курс долара

Курс євро

Курс британського фунта

Курс швейцарського франка

Курс канадського долара

Міжбанк

Веб-майстру

Інформери

Інформер курсів НБУ

Інформер курс обміну валют

Інформер міжбанківські курси

Графіки

Графік курсів валют НБУ

Графік курс обміну валют

Графік міжбанківській курс

Експорт новин

Інформація про BIN.ua

Про сайт BIN.ua

Реклама на сайті

Контакти

Підписка на новини

7 принципів ідеального інтер’єру

меблі Чернівці

Інтер’єр дому — це складний, проте цікавий квест для тих, чиї естетичні вподобання та смаки потребують задоволення в найменших деталях. Перед тим, як модернізувати інтер’єр ми починаємо з роздумів де купити меблі в Чернівцях, який стиль обрати та куди перекласти он ту жахливу люстру, щоб вона не відволікала від думок.

Проте при процесі модернізації та удосконаленні дому варто пам’ятати про 6 принципів ідеального інтер’єру, що наведені нижче. Дотримуючись їх ви зможете по справжньому отримувати задоволення від перебування у своїй оселі.

1. Баланс стилю та комфорту

Дотримуйтесь балансу при виборі елементів інтер’єру та завжди керуйтесь запитаннями «А навіщо мені ця річ? Що вона мені приносить? Чи буду я її використовувати?» Якщо справа не стосується декору, то окрім зовнішнього вигляду варто врахувати функціональність речей. Так, можливо ця тумбочка виглядає стильно та сучасно, так вона вписується в вашу кімнату, так ціна неймовірно вигідна, так вона вам подобається, але вона більша за всю вашу квартиру і не пролізе навіть у ваші двері. Та й речей у вас немає, щоб там розмістити. Можливо, краще придбати те, що справді потрібне, наприклад настінні лампи для вечірнього читання, що додадуть зручності чи декілька настінних полиць, що зекономлять місце в кімнаті?

2. Якісні м’які меблі

При виборі м’яких меблів керуйтесь не лише їхнім зовнішнім виглядом, а й зручністю. Першочергове призначення м’яких меблів це в першу чергу комфортність перебування на них. Забезпечте свій дім достатньою кількістю якісних та зручних м’яких меблів, магазини з якими завжди можна знайти на сайті List.in.ua і ваші гості будуть зависати у вас цілодобово, можливо у вас навіть з'являться друзі.

3. Приховані секції для зберігання речей

Просто знахідка для підтримки ідеальної чистоти та порядку в приміщенні. Якщо ви ще не придбали їх — обов’язково придбайте. Вони підходять як для збереження одягу, взяття, побутових речей, так і інших предметів на ваш вибір

4. Достатня кількість світла в приміщенні

Під словами «достатня кількість», мається на увазі ідеальний баланс штучного та природного світла, що відповідає загальній атмосфері приміщення. Просторі вікна, або приглушене світло ламп, призначені надати ще більшої естетики вашому інтер'єру, адже правильне світло здійснює великий вплив на візуальне сприйняття

5. Краще менше, але краще

Не варто засмічувати свій простір, та, зокрема, інтер’єр деталями, що туди не підходять. Краще одна ефектна та акцентна настінна картина в спальні, ніж мільйон фотографій з вашої відпустки в Туреччині по всій квартирі.

6. Не нехтуйте прибиранням

Видаляйте плями та забруднення одразу, а не через 7 місяців. Навіть найкращі та найдорожчі меблі будуть виглядати дешево, якщо на них накопичиться семисантиметровий шар пилу та позавчорашній сніданок.

7. Жодної жалості

Все, що вам не подобається повинно відправити в смітник, а краще на благодійність. Якщо щось, протягом довгого часу, не знаходить свого місця у вашому домі, не варто шкодувати — сміливо відправляйте цю річ якомога далі. Зараз існує багато способів очистити свій простір від зайвих речей, наприклад віддати ці речі знайомим або просто виставити на онлайн аукціон.

 

ТЕГИ

Курс НБУ на понеділок
 
за
курс
uah
%
USD
1
39,6015
 0,0687
0,17
EUR
1
42,4409
 0,0796
0,19

Курс обміну валют на сьогодні, 10:50
  куп. uah % прод. uah %
USD 39,3800  0,01 0,04 39,9436  0,05 0,12
EUR 42,2168  0,05 0,11 42,9988  0,04 0,08

Міжбанківський ринок на сьогодні, 11:33
  куп. uah % прод. uah %
USD 39,5900  0,11 0,28 39,6100  0,11 0,28
EUR -  - - -  - -

ТОП-НОВИНИ

ПІДПИСКА НА НОВИНИ

 

Бізнес