Авторизация

Ім'я користувача:

Пароль:

Новини

Топ-новини

Фінансові новини

Фінанси

Банки та банківські технології

Страхування

Новини економіки

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий комплекс

Право

Міжнародні новини

Україна

Політика

Бізнес

Бізнес

Новини IT

Транспорт

Аналітика

Фінанси

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий ринок

Політика

Міжнародна аналітика

Бізнес

Прес-релізи

Новини компаній

Корирування

Курс НБУ

Курс валют

Курс долара

Курс євро

Курс британського фунта

Курс швейцарського франка

Курс канадського долара

Міжбанк

Веб-майстру

Інформери

Інформер курсів НБУ

Інформер курс обміну валют

Інформер міжбанківські курси

Графіки

Графік курсів валют НБУ

Графік курс обміну валют

Графік міжбанківській курс

Експорт новин

Інформація про BIN.ua

Про сайт BIN.ua

Реклама на сайті

Контакти

Підписка на новини

Як підібрати українську вишиванку?

alt

Українська вишиванка – це символ національної єдності і багатства, культури і свободи. Вишитий одяг користується великим попитом не тільки в Україні, але й далеко за її межами. Перед тим, як купити вишиванку у Львові, рекомендується ознайомитися з її різновидами, характеристиками та критеріями вибору. Майстри використовують різні нитки, як за кольором, так і товщиною, і в результаті виходять справжні витвори мистецтва.

Як правильно підібрати вишиванку?

При виборі української вишиванки слід звертати увагу не тільки на виробника і вартість, але і колір тканини, вишивку, розмір і її тип. Це може бути класична вишита сорочка або ошатне плаття, практична спідниця або навіть футболка з оригінальним орнаментом. Великим попитом користуються також і дитячі вишиванки.

Сьогодні дизайнери пропонують величезну різноманітність моделей на будь-який смак і колір, тому вибрати вишиванку не складе особливої праці. Для правильного вибору розміру слід скористатися онлайн розмірною сіткою і знати обхват грудей, талії, стегон, довжину руки до зап'ястя.

З давніх часів вважалося, що вишиванка з унікальним вишитим орнаментом допомагає захистити людину від заздрісників, хвороб і недуг. Тому до значення орнаменту необхідно поставитися серйозно і ознайомитися з позначенням популярних мотивів. Варто відзначити, що з яким настроєм і енергетикою одягаєш вишиванку, так і буде почувати себе людина.

Це своєрідний щит від неприємних ситуацій, тому вишиванки завжди цінувалися за захист, стиль і самобутність. Сьогодні виробники для вишивання візерунка можуть використовувати машинну або ручну вишивку. Природно, що ручна робота цінується більше і коштує дорожче, але такий одяг відрізняється унікальністю, неповторністю та індивідуальністю.

Традиційно справжня вишиванка білого кольору і виготовляється з натуральних матеріалів (льону і бавовни). Але технологічний прогрес не стоїть на місці, моделі постійно удосконалюються і видозмінюються. Тому можна знайти вишиванки цікавих і яскравих кольорів (жовтого, зеленого, синього, червоного, бордового та ін.).

Яку вишиванку вибрати чоловікові?

Серед стильних сучасних чоловіків особливою популярністю користується сорочка вишита чоловіча, яка може бути з довгим або коротким рукавом. Наприклад, класична вишиванка зможе відмінно замінити чоловікові святкову білу сорочку.

У такій вишиванці кожен чоловік зможе відчути себе сильним, модним, елегантним і неповторним. Вишиті сорочки можна сміливо комбінувати з іншими базовими речами з гардеробу. Надягати під строгий діловий піджак на роботу або носити з джинсами для створення цікавого повсякденного образу.

У будь-якому випадку українська вишиванка має бути в гардеробі кожного українця, незалежно від віку і статі, так як це стильний і практичний, якісний і унікальний одяг. На вибір пропонуються різні моделі на будь-який смак і образ (повсякденний, діловий, святковий та ін.).

 

ТЕГИ

Курс НБУ на понеділок
 
за
курс
uah
%
USD
1
39,7879
 0,1842
0,47
EUR
1
42,3821
 0,1032
0,24

Курс обміну валют на вчора, 11:13
  куп. uah % прод. uah %
USD 39,4537  0,11 0,28 39,9930  0,10 0,24
EUR 42,1926  0,09 0,20 42,9974  0,11 0,25

Міжбанківський ринок на вчора, 11:33
  куп. uah % прод. uah %
USD 39,7600  0,25 0,63 39,8100  0,26 0,66
EUR -  - - -  - -

ТОП-НОВИНИ

ПІДПИСКА НА НОВИНИ

 

Бізнес