Авторизация

Ім'я користувача:

Пароль:

Новини

Топ-новини

Фінансові новини

Фінанси

Банки та банківські технології

Страхування

Новини економіки

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий комплекс

Право

Міжнародні новини

Україна

Політика

Бізнес

Бізнес

Новини IT

Транспорт

Аналітика

Фінанси

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий ринок

Політика

Міжнародна аналітика

Бізнес

Прес-релізи

Новини компаній

Корирування

Курс НБУ

Курс валют

Курс долара

Курс євро

Курс британського фунта

Курс швейцарського франка

Курс канадського долара

Міжбанк

Веб-майстру

Інформери

Інформер курсів НБУ

Інформер курс обміну валют

Інформер міжбанківські курси

Графіки

Графік курсів валют НБУ

Графік курс обміну валют

Графік міжбанківській курс

Експорт новин

Інформація про BIN.ua

Про сайт BIN.ua

Реклама на сайті

Контакти

Підписка на новини

Де в Україні придбати оригінальні плойки Rowenta?

Гарне, доглянуте, акуратно вкладене волосся завжди вважалося однією з головних переваг кожної жінки. І не дивно! Адже хороша зачіска додає впевненості в собі, допомагає підкреслити нашу неповторність, індивідуальність. І тут не важливо, довге у вас волосся, чи ні, фарбоване чи натуральне. Головне – регулярно доглядати за ним, приділяти час його укладці. А допоможуть впоратися з цим завданням плойки для волос Rowenta, придбати які тепер можна в офіційного представника Rowenta в Украине.

Чому саме Rowenta?

Щипці для завивки волосся Rowenta

Бренд Rowenta почав своє існування ще у 1909 році. За цей час компанія створила величезну кількість високоякісної продукції, особливе місце серед якої зайняли сучасні, надійні та якісні плойки Rowenta. Саме ці плойки допомагають жінкам створювати чарівні хвилі, локони, елегантні кучері та ідеально пружні завитки. Такого результату вдається досягнути завдяки кільком особливостям плойок Rowenta, серед яких:

  1. Максимальний захист волосся. Плойки Rowenta оснащені програмами, які дозволяють регулювати температуру, час завивання відповідно до вашого типу волосся та бажаного результату. Крім цього, унікальне кераміко-турмалінове покриття захищає волосся від зайвої статичної електрики та зберігає його здоровий, натуральний вигляд. 
  2. Унікальний дизайн. Бренд Rowenta випускає плойки з різним діаметром та різного дизайну, аби кожна жінка могла підібрати ідеальний варіант для себе. Наприклад, для створення бездоганних хвиль, надання об’єму можна обрати плойку Rowenta For Elite XL Curling Tong діаметром 38 мм. Якщо ви прагнете стати володаркою пружних, дрібних кучерів, які будуть зберігатися протягом тривалого часу, то Rowenta Curls Forever – ідеальний варіант для вас. І це далеко не весь асортимент пристроїв для догляду за волоссям від даного бренду.
  3. Доступна ціна. Враховуючи функціональність, надійність пристроїв  Rowenta можна стверджувати, що в цьому випадку ціна виправдовує результат. До того ж, користуватися такою плойкою ви зможете не один рік.

Крім цього, офіційний представник Rowenta в Україні, а саме Rowenta.ua, гарантує надійність та якість кожної плойки, представленої на сайті. Також ви маєте можливість за допомогою зручного сервісу знайти офіційних дистриб’юторів та замовити свою ідеальну плойку з офіційною гарантією та можливістю обміну відповідно до європейських стандартів. Лише завдяки такій співпраці ви зможете бути впевнені, що тримаєте в руках безпечну, сучасну плойку, яка зробить вашу зачіску неперевершеною.

 

ТЕГИ

Курс НБУ на понеділок
 
за
курс
uah
%
USD
1
39,4272
 0,0033
0,01
EUR
1
42,7549
 0,0903
0,21

Курс обміну валют на вчора, 10:16
  куп. uah % прод. uah %
USD 39,3239  0,12 0,30 39,8843  0,10 0,26
EUR 42,6348  0,06 0,13 43,3461  0,13 0,30

Міжбанківський ринок на вчора, 11:33
  куп. uah % прод. uah %
USD 39,3900  0,10 0,25 39,4250  0,09 0,22
EUR -  - - -  - -

ТОП-НОВИНИ

ПІДПИСКА НА НОВИНИ

 

Бізнес