Авторизация

Ім'я користувача:

Пароль:

Новини

Топ-новини

Фінансові новини

Фінанси

Банки та банківські технології

Страхування

Новини економіки

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий комплекс

Право

Міжнародні новини

Україна

Політика

Бізнес

Бізнес

Новини IT

Транспорт

Аналітика

Фінанси

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий ринок

Політика

Міжнародна аналітика

Бізнес

Прес-релізи

Новини компаній

Корирування

Курс НБУ

Курс валют

Курс долара

Курс євро

Курс британського фунта

Курс швейцарського франка

Курс канадського долара

Міжбанк

Веб-майстру

Інформери

Інформер курсів НБУ

Інформер курс обміну валют

Інформер міжбанківські курси

Графіки

Графік курсів валют НБУ

Графік курс обміну валют

Графік міжбанківській курс

Експорт новин

Інформація про BIN.ua

Про сайт BIN.ua

Реклама на сайті

Контакти

Підписка на новини

Піцца: рейтинг найпопулярніших різновидів від Орігамі

Якщо вам важко уявити велике місто без гарної піцерії, то зважте, що найсмачніша піца у Львові – у ресторані «Орігамі». У піцерії можна скуштувати найбільш відомі та оригінальні страви, що сподобаються всім шанувальникам італійської кухні. Також у ресторані діє доставка піци у Львові. У Origami не тільки найкраща за смаком піца, а й найякісніша, бо готують її із 2 або 3 сортів вишуканого сиру та найсвіжіших м’ясних продуктів. Із найбільш популярних видів можна скласти топ 10, в якому представлені справжні фаворити.

Рейтинг піц

Класична «Маргарита»

МАРГАРИТА

Найпопулярніша піца у всьому світі – «Маргарита», що родом із сонячної Італії. Її готують по єдиному стандарту: основу із тіста щедро змащують пастою із томатів і залишають у розігрітій печі на декілька хвилин. Гарячу піцу щедро посипають сиром та свіжим базиліком, збризкують оливковою олією. Незважаючи на простоту, страва подобається абсолютно усім завдяки канонічному італійському смаку.

Сицилійська

СИЦИЛІЙСЬКА

Її обожнюють у всьому світі не менше, ніж «Маргариту». У традиційний рецепт входять анчоуси, сир пекоріно та червоні томати. Базові інгредієнти є основою страви, до якої можна додавати інші продукти – від оливок до ананасів. Секрет популярності страви у екзотичних інгредієнтах та пікантному смаку.

Пепероні

ПЕПЕРОНІ

Рецепт Пепероні вигадали у Америці, але він сподобався не тільки американцям. Сьогодні Пепероні вважається однією з найпопулярніших піц у світі, а все завдяки її небанальному смаку. Основним інгредієнтом є ковбаски Пепероні, що і зробили страву такою апетитною.

4 сири

4 СИРИ

У цій страві ви не знайдете навіть натяку на м’ясні продукти, бо основну скрипку тут грають сири. Найчастіше у рецептурі фігурують такі сири:

  • Дор Блю;
  • Едам;
  • Пармезан;
  • Моцарела.
  • 4 класичні сири із різною текстурою та смаком ідеально доповнюють тонку основу із тіста, а зелень та спеції додають завершальний акорд.

    Баварська

    БАВАРСЬКА

    Рецепт для тих, хто полюбляє німецьку кухню та м’ясні страви, бо тут основним компонентом є баварські ковбаски. Додати пармезан та моцарелу – і готова найсмачніша закуска до пива.

    Гостра Мексикано

    МЕКСИКАНО

    Окрім перцю чилі сюди входить салямі та пікантні ковбаски. Томати та сир роблять смак канонічним, незважаючи на нетипову для Італіі гостроту. Страва сподобається усім поціновувачам мексиканської кухні та італійської піци.

    Грибна

    ГРИБНА

    Сьогодні гриби часто додають до різних рецептів піц, та найбільш популярною є традиційна Грибна – із печерицями та сиром. Дрібка спецій для більш концентрованого та насиченого смаку роблять рецепт довершеним.

    М’ясна

    М’ЯСНА

    Ідеальний варіант для шанувальників м’ясних страв. 4 види м’яса, ковбас та шинки, що поєднуються із двома сортами сиру, роблять піцу ситною та надзвичайно смачною.

    4 сезони

    ЧОТИРИ СЕЗОНИ

    Оригінальний варіант для тих, хто не може визначитися із улюбленим смаком. 4 види начинки сподобаються шанувальникам м’яса, сиру, оливок, грибів то овочів. Страва ідеально підійде для великої компанії, бо кожен зможе вибрати свою улюблену начинку.

    Гавайська

    ГАВАЙСЬКА

    Яскрава піца із шинкою та ананасами призначена для поціновувачів екзотики, а також тих, хто обожнює куштувати нові та цікаві страви. Свіжий, пікантний, трохи незвичний смак подобається дорослим і дітям.

    Піца з доставкою

    У ресторані «Орігамі» ви знайдете усі найпопулярніші різновиди італійської страви і зможете замовити піцу з доставкою у будь-який район Львова. Піца призначена для великої компанії або для теплих сімейних вечорів, бо так приємно зібратися у колі друзів та рідних за смачною стравою. Замовляйте піцу у «Орігамі», і вона прибуде до вас щойно з печі – паруючою та гарячою.

     

    ТЕГИ

    Курс НБУ на понеділок
     
    за
    курс
    uah
    %
    USD
    1
    41,4912
     0,0692
    0,17
    EUR
    1
    45,1860
     0,0758
    0,17

    Курс обміну валют на вчора, 10:10
      куп. uah % прод. uah %
    USD 41,2020  0,08 0,20 41,9328  0,13 0,32
    EUR 44,9320  0,12 0,27 45,8752  0,09 0,19

    Міжбанківський ринок на вчора, 11:33
      куп. uah % прод. uah %
    USD 41,4150  0,01 0,01 41,4900  0,05 0,12
    EUR -  - - -  - -

    ТОП-НОВИНИ

    ПІДПИСКА НА НОВИНИ

     

    Бізнес