Авторизация

Ім'я користувача:

Пароль:

Новини

Топ-новини

Фінансові новини

Фінанси

Банки та банківські технології

Страхування

Новини економіки

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий комплекс

Право

Міжнародні новини

Україна

Політика

Бізнес

Бізнес

Новини IT

Транспорт

Аналітика

Фінанси

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий ринок

Політика

Міжнародна аналітика

Бізнес

Прес-релізи

Новини компаній

Корирування

Курс НБУ

Курс валют

Курс долара

Курс євро

Курс британського фунта

Курс швейцарського франка

Курс канадського долара

Міжбанк

Веб-майстру

Інформери

Інформер курсів НБУ

Інформер курс обміну валют

Інформер міжбанківські курси

Графіки

Графік курсів валют НБУ

Графік курс обміну валют

Графік міжбанківській курс

Експорт новин

Інформація про BIN.ua

Про сайт BIN.ua

Реклама на сайті

Контакти

Підписка на новини

Як обладнати 1 клас: створюємо сприятливу атмосферу

Оформлення кабінету 1 класу потребує неабиякої уваги. Адже це — перше, що формує уявлення про школу в шестирічних дітей, які переступили шкільний поріг. І це враження у подальшому вплине на їхнє ставлення до навчання, прагнення до знань і саморозвитку.

 

Нова українська школа 1 клас: очікування та реальність

Для першокласників, які ще нічого не знають про шкільні предмети, контрольні та іспити, важливе значення має комфорт і затишок. Тому філософія Нової школи ґрунтується на створенні максимально сприятливого для дитини середовища. Учень першого класу повинен мати все необхідне не лише для навчання, а й для гри, дослідження світу та повноцінного відпочинку.

В зв’язку з цим, зміни торкнулися не лише навчальних засобів, а й вигляду шкільних приміщень у цілому.

Перелік необхідного навчального обладнання НУШ

Детальний перелік оснащення кабінетів початкових класів надає МОН України. Якщо коротко, то навчальне обладнання, обов’язкове для першокласників:

  • Демонстраційні матеріали для 1 класу — усе необхідне для забезпечення навчання за сучасними методами. Це дійсно дуже важливо: на дидактичні матеріалами витрачається 40% усієї суми державного фінансування НУШ.
  • Сучасні меблі за оновленим дизайном: одномісні парти, стільці-трансформери, спеціальні шафи для зберігання дидактичних матеріалів тощо.
  • Уся необхідна комп’ютерна техніка: ноутбук чи комп’ютер вчителя, інтерактивна дошка чи дисплей, стереосистема, принтер тощо.
  • Сучасне оснащення 1 класу НУШ — це перший крок до реформування освітньої системи. Та не менш важливе значення має і кваліфікація вчителів. Педагоги повинні застосовувати нове обладнання у навчальному процесі. Для цього їм потрібні спеціальне навчання та перепідготовка, а головне — бажання змінюватись і вдосконалюватись.

    Актуальний стан перших класів НУШ

    За минулі роки держава виділила значні кошти на модернізацію обладнання для класів Нової української школи. Тому навчальне обладнання для 1 класу НУШ наразі повністю сучасне й відповідає усім новим стандартам. Першокласники забезпечені усіма дидактичними матеріалами, комп’ютерним обладнанням, сучасними меблями. Простір кабінету розділений на різні зони, навчання проходить у формі гри та за допомогою інноваційного програмного забезпечення.

    Така оптимістична ситуація, на жаль, не в усіх школах України. Перехід до стандартів НУШ відбувається поступово й потребує ще не одного року. Що ж робити вчителям і батькам першокласників, школи яких ще не обладнали згідно з новими стандартами? Поки що залишається набратися терпіння й очікувати своєї черги.

    Де в Україні купити навчальні матеріали для 1 класу НУШ

    Отримати фінансування на закупку нового навчального обладнання — це лише половина справи. Вибір надійних постачальників іноді стає справжньою проблемою. Адже товари для дітей повинні бути не лише яскравими та сучасними, а і якісними, безпечними та екологічними.

    Про все це подбає B-Pro — постачальник навчального обладнання до українських шкіл. В інтернет-магазині компанії є все необхідне для початкових класів устаткування: від олівців і магнітів до демонстраційних стендів і мультимедійних комплексів. Також усім клієнтам пропонують безкоштовну доставку та післяпродажне обслуговування. Заходьте на сайт і знайомтеся з асортиментом. І нехай ваші першокласники навчаються в сучасній школі, де є все необхідне для дитячого розвитку!

     

    ТЕГИ

    Курс НБУ на понеділок
     
    за
    курс
    uah
    %
    USD
    1
    40,4478
     0,0706
    0,17
    EUR
    1
    43,2347
     0,1929
    0,44

    Курс обміну валют на вчора, 10:37
      куп. uah % прод. uah %
    USD 40,2896  0,04 0,11 40,8960  0,04 0,10
    EUR 43,3380  0,10 0,22 44,1212  0,09 0,21

    Міжбанківський ринок на вчора, 11:33
      куп. uah % прод. uah %
    USD 40,4550  0,09 0,21 40,4700  0,09 0,21
    EUR -  - - -  - -

    ТОП-НОВИНИ

    ПІДПИСКА НА НОВИНИ

     

    Бізнес