Авторизация

Ім'я користувача:

Пароль:

Новини

Топ-новини

Фінансові новини

Фінанси

Банки та банківські технології

Страхування

Новини економіки

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий комплекс

Право

Міжнародні новини

Україна

Політика

Бізнес

Бізнес

Новини IT

Транспорт

Аналітика

Фінанси

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий ринок

Політика

Міжнародна аналітика

Бізнес

Прес-релізи

Новини компаній

Корирування

Курс НБУ

Курс валют

Курс долара

Курс євро

Курс британського фунта

Курс швейцарського франка

Курс канадського долара

Міжбанк

Веб-майстру

Інформери

Інформер курсів НБУ

Інформер курс обміну валют

Інформер міжбанківські курси

Графіки

Графік курсів валют НБУ

Графік курс обміну валют

Графік міжбанківській курс

Експорт новин

Інформація про BIN.ua

Про сайт BIN.ua

Реклама на сайті

Контакти

Підписка на новини

Майбутнє вже на порозі: п’ятірка кращих кондиціонерів з Wi-Fi

Ще буквально 10-15 років тому кондиціонер у будинку або квартирі вважався предметом розкоші. Звичайнісінькі мобільні кондиціонери, як і стаціонарні спліт-системи, можна було зустріти далеко не в кожному житловому приміщенні. Сьогодні кліматична техніка стала доступною, а кількість її щасливих власників збільшилася в десятки разів. Навіть більше, суттєво змінилися і функціональні можливості систем кондиціонування.

Останнім часом набувають популярності справжні «кондиціонери майбутнього» – пристрої з можливістю Смарт-керування. Особливість таких моделей полягає в тому, що налаштовувати параметри та координувати процес функціонування можна за допомогою спеціального програмного забезпечення для смартфона або планшетного ПК завдяки підтримці бездротового підключення.

ТОП-5 найкращих моделей кондиціонерів, які підтримують Wi-Fi

  • Cooper&Hunter CH-S12FTXDG. Енергоефективний кондиціонер, який може функціонувати як в режимі охолодження, так і в режимі обігріву, тому підходить для експлуатації в регіонах та країнах з різними кліматичними умовами. Підлягає керуванню за допомогою Андроїд-планшета або смартфона. Здатен працювати у безшумному нічному режимі та в режимі підвищеної інтенсивності («Турборежим»). Замовити цей та інші WiFi кондиціонери Cooper&Hunter можна в МОЙО.
  • Mitsubishi Electric MSZ-EF35VE3B/MUZ-EF35VE. Стильний чорний корпус, безшумний внутрішній блок, вдосконалена система захисних жалюзі, які формують ідеальний повітряний потік – про такий кондиціонер можна тільки мріяти. Завдяки вбудованому Wi-Fi-модулю процес керування моделлю приносить суцільне задоволення. Призначений кондиціонер для охолодження повітряної маси у приміщеннях, площа яких не перевищує 35 квадратних метрів.
  • LG Artcool AC09BQ. Багатофункціональна спліт-система, призначена для монтажу в невеликих приміщеннях (до 25 квадратних метрів). Може використовуватися навіть при низькій температурі навколишнього середовища. Завдяки функціональності може стати чудовою альтернативною для вентилятора або осушувача повітря. Вбудований Wi-Fi дозволяє дистанційно керувати кожною функцією моделі.
  • Haier AS25S2SD1FA/1U25S2PJ1FA. Ідеальний кондиціонер з Wi-Fi, який підтримує функцію «Екопілот» і регулює температуру в приміщенні залежно від кількості сонячного світла та присутніх людей. Відбувається аналіз завдяки спеціальним «розумним» сенсорам. Крім того, AS25S2SD1FA відрізняється енергоефективністю та працює майже безшумно.
  • Zanussi ZACS/I-12SPR/A18/N1. Пристрій з середнього цінового сегмента, призначений для встановлення в приміщеннях середньої площі. Стильний та доступний кондиціонер, який підтримує цілу низку важливих функцій. Так, завдяки технології «I Feel» він здатний створювати ідеальний температурний режим у різних приміщеннях, а система тривимірного керування потоком повітря дозволяє уникнути появи «сліпих зон».
  • Кондиціонери з Wi-Fi – це ідеальне рішення для сучасних користувачів, які поступово звикають до розумної техніки та оригінальних «технологій майбутнього».

     

    ТЕГИ

    Курс НБУ на завтра
     
    за
    курс
    uah
    %
    USD
    1
    41,4912
     0,0692
    0,17
    EUR
    1
    45,1860
     0,0758
    0,17

    Курс обміну валют на 19.07.24, 10:10
      куп. uah % прод. uah %
    USD 41,2020  0,08 0,20 41,9328  0,13 0,32
    EUR 44,9320  0,12 0,27 45,8752  0,09 0,19

    Міжбанківський ринок на 19.07.24, 11:33
      куп. uah % прод. uah %
    USD 41,4150  0,01 0,01 41,4900  0,05 0,12
    EUR -  - - -  - -

    ТОП-НОВИНИ

    ПІДПИСКА НА НОВИНИ

     

    Бізнес