Авторизация

Ім'я користувача:

Пароль:

Новини

Топ-новини

Фінансові новини

Фінанси

Банки та банківські технології

Страхування

Новини економіки

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий комплекс

Право

Міжнародні новини

Україна

Політика

Бізнес

Бізнес

Новини IT

Транспорт

Аналітика

Фінанси

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий ринок

Політика

Міжнародна аналітика

Бізнес

Прес-релізи

Новини компаній

Корирування

Курс НБУ

Курс валют

Курс долара

Курс євро

Курс британського фунта

Курс швейцарського франка

Курс канадського долара

Міжбанк

Веб-майстру

Інформери

Інформер курсів НБУ

Інформер курс обміну валют

Інформер міжбанківські курси

Графіки

Графік курсів валют НБУ

Графік курс обміну валют

Графік міжбанківській курс

Експорт новин

Інформація про BIN.ua

Про сайт BIN.ua

Реклама на сайті

Контакти

Підписка на новини

Індивідуальне опалення у квартирах багатоповерхівок

Сьогодні вже мало кого можна здивувати наявністю індивідуального опалення у квартирі. Цілі міста вже давно перейшли на нього, повністю відмовившись від централізованого опалення помешкань. Воно й не дивно, з часом теплотраси не стають новішими та надійнішими, а навпаки, зношуються. Люди, отримуючи неякісну послугу були змушені сплачувати за неї невиправдану вартість, і вигідніше вкластись в індивідуальне опалення один раз, щоб потім економити значну суму коштів щомісяця. Щоб отримати потрібні знання щодо організації індивідуального опалення у квартирі, а також ознайомитись з варіантами обладнання для різного типу опалювальної системи для квартири в багатоповерхівці, відвідайте спеціалізований сайт https://ekonomteplo.com.ua/2019/05/06/individualne-opalennja-v-kvartirah/.

Розрахунок тепловтрат

Для початку потрібно провести розрахунки тепловтрат у помешканні. Це необхідно для того, щоб без потреби не замовити занадто потужне обладнання. Також і навпаки, такий розрахунок допоможе придбати обладнання саме такої потужності, яка необхідна, і квартира не буде холодною взимку. Для розрахунку, звісно, краще запросити спеціалістів, які вирахують дані в залежності від особливостей фасаду будинку, його даху, матеріалів, з яких зведена будівля, технічних характеристик помешкання, вікон, висоти стелі та ін.

Завелика потужність, звісно, сильно заважати не буде, однак переплата може виявитись дуже суттєвою, і просто непотрібною. А ось недостатня потужність опалювального обладнання додасть багато дискомфорту взимку. Навіть на найбільших потужностях обладнання не зможе обігріти ваше помешкання до комфортної температури.

Проект індивідуального опалення

Далі можна скористатись порадами спеціалістів по проектуванню та встановленню індивідуального опалення. Зазвичай, професійні компанії пропонують комплексний підхід до організації опалення, провівши розрахунки з огляду на оптимальні рішення (повинно бути тепло та коштувати в холодну пору якомога дешевше). Комплексні рішення власне допомагають знайти такий компроміс. В одному помешканні для обігріву встановлюють і теплу підлогу, і розраховану радіаторну систему, і кондиціонери.

Монтажні роботи

Встановлення опалювального обладнання краще доручити тій самій компанії чи спеціалісту, який розробляв проект індивідуального опалення у квартирі. Перш за все комплект послуг передбачає хорошу знижку. Також ви отримуєте значно менший ризик проблем при монтажі та подальшій експлуатації системи.

 

ТЕГИ

Курс НБУ на понеділок
 
за
курс
uah
%
USD
1
39,6015
 0,0687
0,17
EUR
1
42,4409
 0,0796
0,19

Курс обміну валют на вчора, 10:50
  куп. uah % прод. uah %
USD 39,3800  0,01 0,04 39,9436  0,05 0,12
EUR 42,2168  0,05 0,11 42,9988  0,04 0,08

Міжбанківський ринок на вчора, 11:33
  куп. uah % прод. uah %
USD 39,5900  0,11 0,28 39,6100  0,11 0,28
EUR -  - - -  - -

ТОП-НОВИНИ

ПІДПИСКА НА НОВИНИ

 

Бізнес