Авторизация

Ім'я користувача:

Пароль:

Новини

Топ-новини

Фінансові новини

Фінанси

Банки та банківські технології

Страхування

Новини економіки

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий комплекс

Право

Міжнародні новини

Україна

Політика

Бізнес

Бізнес

Новини IT

Транспорт

Аналітика

Фінанси

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий ринок

Політика

Міжнародна аналітика

Бізнес

Прес-релізи

Новини компаній

Корирування

Курс НБУ

Курс валют

Курс долара

Курс євро

Курс британського фунта

Курс швейцарського франка

Курс канадського долара

Міжбанк

Веб-майстру

Інформери

Інформер курсів НБУ

Інформер курс обміну валют

Інформер міжбанківські курси

Графіки

Графік курсів валют НБУ

Графік курс обміну валют

Графік міжбанківській курс

Експорт новин

Інформація про BIN.ua

Про сайт BIN.ua

Реклама на сайті

Контакти

Підписка на новини

Весілля в стилі прованс

Прованс - синонім романтики. У цій французькій провінції буквально кожен куточок залитий сонцем, просочений ароматами трав і квітів. Поля пахучою лаванди надихають художників, фотографів, кінематографістів, письменників. Якщо ви одного разу побували в Провансі, ваше серце знову і знову буде прагнути до цих безкрайніх просторах. Тому не дивно, що все більше молодих пар, які бажають пов'язати себе узами шлюбу, дивляться в бік дивовижною провінції. Але, щоб організувати весілля в стилі прованс, не обов'язково вирушати в далеку подорож. Нехай Франція сама прийде до молодят!

Весілля в прованс

Що таке прованс?

У кожного стилю є певні канони, які треба дотриматися. Для Провансу це:

  • простота;
  • багато вільного простору;
  • велика кількість світла;
  • пастельні відтінки;
  • натуральні матеріали (стосується всього, від одягу до меблів);
  • гори квітів і зелені.
  • Весільне агентство прованс

    Звучить як ідеальне весілля для тих, хто не любить показну розкіш. Але треба розуміти, що мова йде про урочистий захід, тому простота - аристократична, а натуральність - елегантні плетені меблі, а не грубі дошки.

    Весілля починається з ... запрошень

    Мало організувати весілля в певному стилі і подбати про оформлення. Якщо гості не братимуть участь в реалізації задумки, вона загине біля коріння. Тому вже за запрошенням кожному повинно бути зрозуміло, до чого готуватися.

    Весілля в стилі прованс

    З основними відтінками оформлення банкетного залу (зазвичай тут переважає лавандовий у всіх його проявах) визначаються заздалегідь, щоб використовувати їх в дизайні. У запрошеннях вказують побажання по дрес-коду, знайомлять гостей з форматом весілля. Якщо прикласти до кожного гілочку лаванди, це допоможе налаштувати всіх на потрібний лад.

    Вибір місця

    Один з найважливіших моментів. Стиль прованс вимагає великих відкритих просторів і свіжого повітря. Тому ідеальним варіантом буде весілля в саду, парку, на лузі, можливо навіть на березі річки або озера. Тут же можна організувати виїзну церемонію.

    Лавандове весілля

    Якщо можливості вибратися на природу немає, залишається знайти відповідний ресторан. Підійдуть ті, де інтер'єр вже оформлений в потрібному стилі. Як варіант - будь-яке місце з великими панорамними або французькими вікнами, красивою терасою. Відповідні елементи декору створять потрібну атмосферу.

    При виборі відкритих майданчиків важливо подбати про навісах, що захищають від можливої негоди.

    Кортеж

    Важливо відмовитися від прикраси автомобілів штучними квітами і кульками. Перевага віддається натуральним букетів, вінків, зелені і стрічок.

    Весільне агентство прованс

    Відмінним транспортом для нареченого і нареченої буде віз, запряжений кіньми.

    Букет нареченої

    Один з найважливіших атрибутів. Стиль прованс вимагає, щоб букет був складений з польових квітів. Також активно використовується лаванда, але тільки справжня.

    Весілля в прованс

    Образи нареченого, нареченої і гостей

    Наряд нареченої - втілення жіночності та витонченості, повністю виключає громіздкі і химерні елементи. Ніяких кринолінів і корсетів. Перевагу вільному крою, м'яко подчеркивающему витонченість силуету, легким тканинам, мереживо. Аксесуари обов'язкові, але відповідно до загального стилю - ненав'язливі, витончені.

    Прованс весілля Київ

    Чоловікам особливо сподобається прованс. Не потрібні смокінги і строгі костюми. Досить сорочки пастельних тонів, вільних штанів. Можна доповнити образ жилеткою або оригінальними підтяжками. Те ж саме рекомендується зробити друзям нареченого або навіть всім чоловікам на церемонії.

    Подружки нареченої також віддають перевагу легким довгим сукням, зазвичай в один тон. І найчастіше, звичайно ж, лавандовий.

    Весілля в прованс

    Весільне меню

    Тут править бал французька кухня. Легкі, оригінально оформлені страви можна підібрати і для формату класичного банкету, і для фуршету. Це велика кількість сирів, прянощів, овочів, м'яса, птиці і прославлених делікатесів начебто равликів під різними соусами. Компанію їм складають тістечка, десятки видів печива, свіжі фрукти і ягоди. Ну і, безумовно, який прованс без вишуканих вин!

    Прованс весільне агентство

    Фотосесії

    Правильно оформлене місце для весілля в стилі прованс - саме по собі вже величезна фотозона. Якщо свято проходить на відкритому повітрі, можна створити кілька спеціальних затишних куточків, використовуючи раритетні предмети, елементи декору.

    Весілля в стилі прованс

    Як видно, весілля в стилі прованс - мрія, яку можна реалізувати. Досить взяти за основу стиль, знайти підходяще місце, продумати тисячі дрібниць і втілити їх в життя. Звучить складно? Тому краще довірити всі роботи надійним професіоналам з весільного агентства Adam&Eva і насолодитися отриманим результатом.

     

    ТЕГИ

    Курс НБУ на завтра
     
    за
    курс
    uah
    %
    USD
    1
    39,3969
     0,1376
    0,35
    EUR
    1
    42,3359
     0,0261
    0,06

    Курс обміну валют на 03.05.24, 11:03
      куп. uah % прод. uah %
    USD 39,3315  0,04 0,11 39,8738  0,05 0,14
    EUR 42,1796  0,00 0,01 42,9208  0,04 0,10

    Міжбанківський ринок на 03.05.24, 11:33
      куп. uah % прод. uah %
    USD 39,3800  0,15 0,38 39,4400  0,12 0,29
    EUR -  - - -  - -

    ТОП-НОВИНИ

    ПІДПИСКА НА НОВИНИ

     

    Бізнес