Авторизация

Ім'я користувача:

Пароль:

Новини

Топ-новини

Фінансові новини

Фінанси

Банки та банківські технології

Страхування

Новини економіки

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий комплекс

Право

Міжнародні новини

Україна

Політика

Бізнес

Бізнес

Новини IT

Транспорт

Аналітика

Фінанси

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий ринок

Політика

Міжнародна аналітика

Бізнес

Прес-релізи

Новини компаній

Корирування

Курс НБУ

Курс валют

Курс долара

Курс євро

Курс британського фунта

Курс швейцарського франка

Курс канадського долара

Міжбанк

Веб-майстру

Інформери

Інформер курсів НБУ

Інформер курс обміну валют

Інформер міжбанківські курси

Графіки

Графік курсів валют НБУ

Графік курс обміну валют

Графік міжбанківській курс

Експорт новин

Інформація про BIN.ua

Про сайт BIN.ua

Реклама на сайті

Контакти

Підписка на новини

Методи заробітку онлайн

Нині практично всі послуги стали доступними завдяки Інтернету. А ще Всесвітня павутина стала найбільшим майданчиком для роботодавців та кандидатів на вакансії. Взагалі заробіток в Інтернеті в останні роки став дуже популярним завдяки своїй простоті та відсутності будь-яких інвестицій з боку користувачів.

Заробіток на лайках та репостах

В роботі онлайн можна спробувати себе в багатьох сферах. Втім, жодна з них не принесе прибутку, якщо користувач не матиме свого електронного гаманця. Як правило, роботодавці вимагають від працівників наявності гаманця в системі WebMoney. Оплата проводиться в рублях чи доларах США. Зареєструвати такий гаманець дуже просто, з цим впорається буквально кожна людина. Кошти з гаманця WebMoney можна виводити на банківську картку чи навіть поштовим переказом.

Новачкам в області онлайн-заробітку краще підшукати собі заняття на спеціальних сервісах типу Wmmail. Зареєструвавшись у цій системі, користувачі можуть не витрачати багато зусиль, щоб отримати невеликий прибуток. Процес реєстрації займає не більше декількох хвилин, а гроші нараховуються на особистий рахунок відразу в доларах. Заробляти у Wmmail можна на переходах по сайтам, скачуванні файлів, коментуванні форумів та блогів, встановленні додатків та вступі до різноманітних спільнот у соцмережах.

Копірайтинг та рерайтинг

Звісно, таким способом розбагатіти не вдасться. А от якщо спробувати себе в сфері копірайту чи рерайту, то можна гарантувати собі непоганий прибуток на постійній основі. Користувачам тут знадобиться створювати унікальний текстовий контент на задану тему. Хоча можна спробувати себе так званим вільним автором, який готує оригінальні матеріали, а потім продає їх. Варто зазначити, що писати статті доведеться російською, адже україномовний контент навіть у вітчизняному Інтернет-сегменті розвинений доволі слабко.

Особливим попитом користуються статті на тему будівництва та ремонту, автомобілів, нерухомості, медицині та різноманітних товарів, що продаються в Інтернет-магазинах. Для написання таких матеріалів потрібно мати певні знання, які можна отримати з навчальних курсів. Продавати свій контент можна на різноманітних біржах типу Advego, TextSale, Etext тощо. Якщо користувач – новачок у сфері рерайту, то він може встановити невелику ціну на свої матеріали, таким чином приманюючи покупців.

Окрім копірайту, ще є багато методів заробітку онлайн. Треба просто скористатися можливостями, які відкриті буквально для кожного.

 

ТЕГИ

Курс НБУ на сьогодні
 
за
курс
uah
%
USD
1
39,4716
 0,1144
0,29
EUR
1
42,1833
 0,0787
0,19

Курс обміну валют на вчора, 10:26
  куп. uah % прод. uah %
USD 39,3646  0,03 0,06 39,9142  0,05 0,11
EUR 42,1417  0,03 0,06 42,9504  0,03 0,08

Міжбанківський ринок на вчора, 11:33
  куп. uah % прод. uah %
USD 39,4500  0,13 0,32 39,4700  0,13 0,32
EUR -  - - -  - -

ТОП-НОВИНИ

ПІДПИСКА НА НОВИНИ

 

Бізнес