Авторизация

Ім'я користувача:

Пароль:

Новини

Топ-новини

Фінансові новини

Фінанси

Банки та банківські технології

Страхування

Новини економіки

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий комплекс

Право

Міжнародні новини

Україна

Політика

Бізнес

Бізнес

Новини IT

Транспорт

Аналітика

Фінанси

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий ринок

Політика

Міжнародна аналітика

Бізнес

Прес-релізи

Новини компаній

Корирування

Курс НБУ

Курс валют

Курс долара

Курс євро

Курс британського фунта

Курс швейцарського франка

Курс канадського долара

Міжбанк

Веб-майстру

Інформери

Інформер курсів НБУ

Інформер курс обміну валют

Інформер міжбанківські курси

Графіки

Графік курсів валют НБУ

Графік курс обміну валют

Графік міжбанківській курс

Експорт новин

Інформація про BIN.ua

Про сайт BIN.ua

Реклама на сайті

Контакти

Підписка на новини

Як обирати автомобільний акумулятор?

Автомобіль у сучасному світі можна вважати таким самим другом людини, як і домашніх улюбленців. Машина – це справжній помічник, без якого важко обійтися й на роботі, й у побуті. Та треба пам’ятати, що авто – це, перш за все, комплекс різноманітних деталей та вузлів, система. І коли одна з деталей виходить з ладу, під загрозою небезпеки опиниться не тільки автомобіль, а й його власник. Тому до заміни та ремонту запчастин слід ставитися дуже відповідально. Особливо це стосується такої деталі, як акумулятор, що його можна придбати, якщо перейти за посиланням https://shyp-shyna.com.ua/ru/catalogs/batteries/.

Важливі характеристики автомобільних акумуляторів

Вибір акумулятора слід проводити, враховуючи бажані технічні показники. По-перше, треба оцінити його місткість. Цей показник характеризує об’єм енергії, яку пристрій може накопичувати та зберігати. В кожної моделі авто ця характеристика є різною.

По-друге, має значення тип підключення та розмір клем. Форма та розміри акумуляторних батарей від моделі до моделі не відрізняються, але деякі індивідуальні параметри є в кожної з них. Якщо не звернути на це увагу, то можна стикнутися з тим, що не вистачить довжини дроту для правильного підключення.

Ще одна важлива характеристика – стартовий струм. Вона має особливе значення для автовласників, що живуть у місцях із холодним кліматом. Стандартні акумулятори можуть працювати в температурному режимі 27 градусів. Якщо температура нижче, то АКБ починає втрачати свою потужність. Також потрібно враховувати можливості гарячого та холодного старту. В першому випадку потужність батареї не втратиться за умови перегрівання мотора. Холодний старт передбачає можливість для запуска батареї без втрати потужності при температурі до -18 градусів.

Різновиди автомобільних АКБ

Інтернет-магазин «ШипШина» пропонує наступні автомобільні акумулятори, що поділяються за типом обслуговування. До першої категорії відносять АКБ, що не обслуговуються, тобто не підлягають ремонту. Автовласнику залишається лише вчасно їх заряджати. До другої категорії відносяться малообслуговувані батареї. Вони ремонтуються лише частково. До того ж, їх потрібно періодично обслуговувати. Але такі АКБ досить надійні. Найбільш дешевими є обслуговувані акумулятори, що виготовлені з ебоніту. Вони цілком підлягають ремонту.

Експерти радять замовляти малообслуговувані акумулятори. Їхній асортимент найбільш широкий. Це дозволяє знайти АКБ для будь-якої моделі будь-якої марки автомобіля. Враховуючи ці та інші нескладні правила, кожен водій зможе обрати потрібний пристрій.

 

ТЕГИ

Курс НБУ на сьогодні
 
за
курс
uah
%
USD
1
39,4272
 0,0033
0,01
EUR
1
42,7549
 0,0903
0,21

Курс обміну валют на сьогодні, 10:25
  куп. uah % прод. uah %
USD 39,4319  0,11 0,27 39,9931  0,11 0,27
EUR 42,7454  0,11 0,26 43,5077  0,16 0,37

Міжбанківський ринок на сьогодні, 11:33
  куп. uah % прод. uah %
USD 39,6550  0,27 0,67 39,6700  0,25 0,62
EUR -  - - -  - -

ТОП-НОВИНИ

ПІДПИСКА НА НОВИНИ

 

Бізнес