Авторизация

Ім'я користувача:

Пароль:

Новини

Топ-новини

Фінансові новини

Фінанси

Банки та банківські технології

Страхування

Новини економіки

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий комплекс

Право

Міжнародні новини

Україна

Політика

Бізнес

Бізнес

Новини IT

Транспорт

Аналітика

Фінанси

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий ринок

Політика

Міжнародна аналітика

Бізнес

Прес-релізи

Новини компаній

Корирування

Курс НБУ

Курс валют

Курс долара

Курс євро

Курс британського фунта

Курс швейцарського франка

Курс канадського долара

Міжбанк

Веб-майстру

Інформери

Інформер курсів НБУ

Інформер курс обміну валют

Інформер міжбанківські курси

Графіки

Графік курсів валют НБУ

Графік курс обміну валют

Графік міжбанківській курс

Експорт новин

Інформація про BIN.ua

Про сайт BIN.ua

Реклама на сайті

Контакти

Підписка на новини

Оригінальні торти на день народження: ідеї та поради

Якщо вас запросили на день народження, пам’ятайте, що вразити іменинника можна не тільки подарунком, а й іменинним тортом. Те ж саме стосується і власного свята. Щоб вразити гостей вам достатньо буде презентувати їм оригінальний десерт. Яким же має бути дивовижний солодкий атрибут? Читайте у нашому блозі більше про торти на день народження https://svyatkov.com.ua/torti_na_den_narodzhennya .

Незвичні інгредієнти

Здивувати учасників свята тортом можна двома шляхами – або його зовнішнім виглядом, або його смаком. Обирати доведеться вам. У будь-якому разі не слід поєднувати ці два способи, бо вийде масло масляне. Краще зупинитися на чомусь одному.

Зосередившись на внутрішній начинці, віддайте перевагу незвичним інгредієнтам. Наприклад, звичайні фрукти всередині десерту будуть виглядати дуже цікаво, адже усі звикли бачити їх виключно у декорі. Окрім цього можна поштурмувати кулінарні форуми, щоб знайти який-небудь незвичний рецепт.

А можете просто в один бік десерту помістити секретний інгредієнт, після чого сповістити гостям про його існування. Того, хто вподобає його у своєму кусні, можна вважати щасливчиком. Напевне учасникам свята сподобається така їстівна розвага.

Зовнішній декор

Якщо експерименти із внутрішнім начинням не для вас, тоді подбайте про неперевершене оформлення солодкого подарунку. Торти на день народження часто прикрашають іменинними свічками, то чому б не зробити їх із крему чи мастики? Але переконайтеся, що такий сюрприз буде до вподоби ювіляру. Адже загадати бажання із їстівними свічками йому навряд чи вдасться.

Ще один цікавий варіант прикраси торту – це створення предмету, що має відношення до професії іменинника. Для лікаря – мозок людини. Для поліціянта – пістолет. Для водія – коробка передач. Цей список можна продовжувати до безкінечності. Знайдіть час та пофантазуйте. З часом обов’язково щось цікаве спаде на думку. Можна наприклад створити торт у вигляді відомої скульптури. Такий ви ще точно не куштували!

Щоб розважати гостей, створіть на десерті ребус та запропонуйте гостям його відгадати. Для переможця слід перебачити подарунок, або ж забезпечити його найбільшим куснем.

Як бачите, варіантів пре достатньо. Якщо сумніваєтесь у своїх силах, довірте створення десерту професіоналу. Будь-який кондитер легко втілить вашу ідею у життя. Головне, все досконало обговорити, щоб картинка у вашій голові збіглася із уявленнями кулінара. Від взаєморозуміння багато що залежить!

 

ТЕГИ

Курс НБУ на сьогодні
 
за
курс
uah
%
USD
1
39,6015
 0,0687
0,17
EUR
1
42,4409
 0,0796
0,19

Курс обміну валют на сьогодні, 10:27
  куп. uah % прод. uah %
USD 39,4063  0,03 0,07 39,9633  0,02 0,05
EUR 42,2488  0,03 0,08 43,0083  0,01 0,02

Міжбанківський ринок на сьогодні, 11:33
  куп. uah % прод. uah %
USD 39,6900  0,10 0,25 39,7100  0,10 0,25
EUR -  - - -  - -

ТОП-НОВИНИ

ПІДПИСКА НА НОВИНИ

 

Бізнес