Авторизация

Ім'я користувача:

Пароль:

Новини

Топ-новини

Фінансові новини

Фінанси

Банки та банківські технології

Страхування

Новини економіки

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий комплекс

Право

Міжнародні новини

Україна

Політика

Бізнес

Бізнес

Новини IT

Транспорт

Аналітика

Фінанси

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий ринок

Політика

Міжнародна аналітика

Бізнес

Прес-релізи

Новини компаній

Корирування

Курс НБУ

Курс валют

Курс долара

Курс євро

Курс британського фунта

Курс швейцарського франка

Курс канадського долара

Міжбанк

Веб-майстру

Інформери

Інформер курсів НБУ

Інформер курс обміну валют

Інформер міжбанківські курси

Графіки

Графік курсів валют НБУ

Графік курс обміну валют

Графік міжбанківській курс

Експорт новин

Інформація про BIN.ua

Про сайт BIN.ua

Реклама на сайті

Контакти

Підписка на новини

Поява бренду спортивного взуття Vans

Серед усіх торгівельних марок спортивного взуття слід окремо виділити бренд Vans. Нехай ця компанія не так відома, як гіганти типу Reebok, Nike чи Adidas, але взуття Vans теж користується неабиякою популярністю й серед спортсменів, й серед звичайних поціновувачів якісних спортивних товарів. Купівля речей даного бренду буде актуальною для любителів велосипедного мотокросу, серфінгу та інших активних видів спорту.

Історія бренду Vans

Фірма Венс була заснована 1965 року Полом ван Дореном у Каліфорнії. Тільки тоді компанія називалася трішки інакше – «Van Doren Rubber». Слід зазначити, що Історія компанії Vans розпочалася у дуже слушний час. Саме тоді, у середині 60-их рр. XX сторіччя, починав розвиватися панк, а молодь просто шаленіла від скейтбордингу. Продукція фірми Vans зацікавила багатьох скейтерів. На хвилі успіху Пол ван Дорен вирішив ввести деякі інновації у виробництво спортивного взуття. Воно почало вироблятися зі шкіри. Саме так на світ з’явилася відома модель скейтерських кедів Off the wall.

Цільову аудиторію бренду Vans складали тінейджери, які були просто в захваті від нових картатих моделей спортивного взуття. Саме ця торгівельна марка змогла вивести картаті принти у справжній тренд того часу. Втім, з кожним новим роком для компанії починалися скрутні часи. Це призвело до банкрутства фірми в 1984 року. Багато хто вважає, що звинувачувати в цьому потрібно неправильну маркетингову політику. Дедалі більше бренд орієнтувався на футболістів та бейсболістів, але досягти успіху в даному випадку не вдалося.

Друге дихання компанія Пола ван Дорена отримала в 1995 році, коли у бренд полилися інвестиції з боку фірми McCown DeLeeuw. Торгівельна марка мала підтримувати групу Warped Tour. За декілька років фірма отримала сьогоднішню назву – Vans. З того часу компанія стала просувати свою продукцію не тільки в Західній Європі та Америці, а також на пострадянському просторі. При підтримці магазину Your Way Shop придбати якісне спортивне взуття від Vans може кожен українець.

Характерні риси взуття Vans

Звісно, про цей бренд так ніхто ніколи й не дізнався б, якби він не мав деяких позитивних рис. В процесі виробництва цього взуття використовуються найновітніші розробки. Тобто кеди Vans йдуть у ногу із часом. Працівники компанії ретельно враховують побажання своїх клієнтів, що негайно відображається на якості та особливостях продукції. У відповідності з тенденціями моди створюється оригінальний дизайн продукції. Компанія Vans підтримує активний спосіб життя, виступаючи спонсором різноманітних спортивних змагань.

Загалом, кеди Vans – це яскравий взірець якісного спортивного взуття, яке буде цікаве й професійним спортсменам, й звичайним любителям, які є прибічниками здорового способу життя.

 

ТЕГИ

Курс НБУ на сьогодні
 
за
курс
uah
%
USD
1
39,6370
 0,1219
0,31
EUR
1
42,2986
 0,0655
0,15

Курс обміну валют на сьогодні, 10:03
  куп. uah % прод. uah %
USD 39,3729  0,01 0,03 39,9267  0,00 0,01
EUR 42,1825  0,05 0,12 42,9600  0,03 0,06

Міжбанківський ринок на вчора, 11:53
  куп. uah % прод. uah %
USD 39,6350  0,19 0,48 39,6500  0,18 0,46
EUR -  - - -  - -

ТОП-НОВИНИ

ПІДПИСКА НА НОВИНИ

 

Бізнес