Авторизация

Ім'я користувача:

Пароль:

Новини

Топ-новини

Фінансові новини

Фінанси

Банки та банківські технології

Страхування

Новини економіки

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий комплекс

Право

Міжнародні новини

Україна

Політика

Бізнес

Бізнес

Новини IT

Транспорт

Аналітика

Фінанси

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий ринок

Політика

Міжнародна аналітика

Бізнес

Прес-релізи

Новини компаній

Корирування

Курс НБУ

Курс валют

Курс долара

Курс євро

Курс британського фунта

Курс швейцарського франка

Курс канадського долара

Міжбанк

Веб-майстру

Інформери

Інформер курсів НБУ

Інформер курс обміну валют

Інформер міжбанківські курси

Графіки

Графік курсів валют НБУ

Графік курс обміну валют

Графік міжбанківській курс

Експорт новин

Інформація про BIN.ua

Про сайт BIN.ua

Реклама на сайті

Контакти

Підписка на новини

Шопінг перед відпусткою

 

Настало довгоочікуване літо, а на горизонті вже маячить така очікувана відпустка. В цей період більшість жінок перебирають власний гардероб та стикаються з необхідністю оновити його, аби на відпочинку виглядати не гірше інших. Аби не розгубитись під час шопінгу та не купити багато зайвого, онлайн-магазин одягу в Україні Bolf пропонує список речей, які необхідно придбати в першу чергу.

Дорожній одяг

Так, саме з цього пункту варто почати шопінг. Не важливо, подорожуєте ви літаком, потягом чи автобусом, одяг має бути легким, зручним та не марким. У іншому випадку ви ризикуєте страждати всю дорогу й зіпсувати відпочинок на самому його початку.

Якщо погода прохолодна та хмарна, придбайте зручні джинси та топ чи футболку. На ноги знайдіть легенькі кеди чи балетки з тканини. В спеку та сонячну погоду краще подорожувати в легкій сукні, комбінезоні, шортах та майці. Пам’ятайте, що ошатний одяг, не зважаючи на його красу, варто приберегти до приїзду на місце відпочинку.

Щодо тканини, то легше подорожувати в одязі з таких натуральних матеріалів як льон чи бавовна. Ці тканини добре поглинають вологу, не допускають перегріву та дозволяють шкірі «дихати», що дуже важливо при довго часових подорожах. Знайти такий одяг легко на https://bolf.ua/ukr_m_Жіночий-одяг-9723.html

Запам’ятайте – ніколи не вдягайте в дорогу вузький одяг з великою кількістю застібок й взуття на підборах. Після декількох годин сидячи чи після походів на спеці ноги можуть набрякнути й додати дискомфорту.

Ще одна невеличка порада – обирайте для відпустки вбрання виключно яскравих кольорів. Залиште стримані темні та практичні речі для робочих осінніх чи зимових буднім і насолоджуйтесь літом у всій його яскравості.

Одяг для відпочинку

Цю категорію можна умовно розділити наступним чином:

  1. Пляжний одяг. Звичайно, перше, що спадає на думку – купальник та паррео. В цьому сезоні дизайнери радять обирати купальники з двох крайностей – стиль ретро або модні «сіточки» с безліччю зав’язок. Вибір залежить лише від вашого смаку та типу фігури. До речі, варто придбати одразу декілька купальників, щоб можна було їх по черзі прати. Окрім того подбайте про наявність головного убору, легких сланців та одягу, який легко зняти та не шкода забруднити піском.
  2. Одяг для екскурсій. Тут спрацьовує той же принцип, що й під час вибору вбрання для подорожі – головне, щоб було зручно та не жарко. Взуття якомога легше та зручніше, та не забувайте про сонцезахисні окуляри й крем для засмаги.
  3. Вбрання для вечірніх прогулянок чи романтичних побачень. Ось тут вже можна показати себе у всій красі та підкреслити свіженьку засмагу вишуканим платтям. Для нетривалого відпочинку буде достатньо придбати один гарний легкий шифоновий комбінезон та сукню.

Тим, хто цінує власний комфорт понад усе, пропонуємо придбати модний спортивний костюм та подорожувати й відпочивати «на стилі».

 

ТЕГИ

Курс НБУ на понеділок
 
за
курс
uah
%
USD
1
41,4912
 0,0692
0,17
EUR
1
45,1860
 0,0758
0,17

Курс обміну валют на сьогодні, 10:10
  куп. uah % прод. uah %
USD 41,2020  0,08 0,20 41,9328  0,13 0,32
EUR 44,9320  0,12 0,27 45,8752  0,09 0,19

Міжбанківський ринок на сьогодні, 11:33
  куп. uah % прод. uah %
USD 41,4150  0,01 0,01 41,4900  0,05 0,12
EUR -  - - -  - -

ТОП-НОВИНИ

ПІДПИСКА НА НОВИНИ

 

Бізнес