Авторизация

Ім'я користувача:

Пароль:

Новини

Топ-новини

Фінансові новини

Фінанси

Банки та банківські технології

Страхування

Новини економіки

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий комплекс

Право

Міжнародні новини

Україна

Політика

Бізнес

Бізнес

Новини IT

Транспорт

Аналітика

Фінанси

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий ринок

Політика

Міжнародна аналітика

Бізнес

Прес-релізи

Новини компаній

Корирування

Курс НБУ

Курс валют

Курс долара

Курс євро

Курс британського фунта

Курс швейцарського франка

Курс канадського долара

Міжбанк

Веб-майстру

Інформери

Інформер курсів НБУ

Інформер курс обміну валют

Інформер міжбанківські курси

Графіки

Графік курсів валют НБУ

Графік курс обміну валют

Графік міжбанківській курс

Експорт новин

Інформація про BIN.ua

Про сайт BIN.ua

Реклама на сайті

Контакти

Підписка на новини

Призначення і особливості водостічних систем

Призначенням будь водостічної системи є відведення опадів з поверхні покрівлі. Це дозволяє вберегти її від руйнування і продовжує термін їх корисної експлуатації.

Головні різновиди систем

В залежності від типу конструкції розрізняють організовану і неорганізовану систему водостоку. Перший тип являє собою систему жолобів і труб, які виготовляються з металу або пластику. У такі жолоби потрапляє вода з даху після дощу. Використання даного різновиду системи гарантує збереження від протікання не тільки даху, але і безлічі прилеглих конструкцій - підвалу, цокольних приміщень, стін і фундаменту.

Неорганізована водостічна система являє собою спеціальну конструкцію. Даний тип передбачає відведення води безпосередньо на землю, захищаючи дах від скупчення вологи. Компанія гальок пропонує своїм клієнтам обидві ці різновиди. Це сприяє гарантованому вибору в залежності від особливостей житла і ваших особистих потреб.

Складові частини

Водостоки включають в свою конструкцію велика кількість різних елементів. Головним серед них є ринву. Саме його завданням є збір стікає з даху води. Жолоби кріпляться на кронштейни, які в свою чергу зводяться до вирви. Воронка переносить воду в трубу стоку, прикріплену фіксаторами. В кінці труби зазвичай знаходиться відвідний елемент, що зливає воду в відведене місце.

Особливості монтажу

Для якісного монтажу водостічної системи слід враховувати основні параметри самої покрівлі. Потрібне число і місце розташування елементів водостічної системи має бути обумовлено особливостями ската покрівлі та очікуваної навантаженням. Правильні розрахунки здатні забезпечити не тільки ефективну роботу всієї системи, але і її довговічність.

Важливо, щоб всі ринви були змонтовані під нахилом до вирви. Подібне рішення покращує пропускну здатність всієї системи. Сам ухил повинен бути близько 3 мм на кожен погонний метр жолоба. Край покрівлі повинен знаходитися від жолоба на відстані приблизно 1/3 діаметра самого жолоба. Нижній край труби водостоку повинен знаходитися приблизно в 100-300 мм від землі або ємності для зливу.

Будучи провідним постачальником систем відведення води, компанія гальок здатна задовольнити потреби будь-якого клієнта. Це стало можливим завдяки професійному обслуговуванню і неухильного пошуку інноваційних підходів. Активна позиція компанії є запорукою високої якості продукції, що поставляється.

 

ТЕГИ

Курс НБУ на сьогодні
 
за
курс
uah
%
USD
1
39,2214
 0,0059
0,02
EUR
1
42,3670
 0,0750
0,18

Курс обміну валют на вчора, 10:44
  куп. uah % прод. uah %
USD 38,9907  0,11 0,28 39,5500  0,09 0,23
EUR 42,2519  0,04 0,11 43,0159  0,04 0,09

Міжбанківський ринок на вчора, 11:33
  куп. uah % прод. uah %
USD 39,1350  0,02 0,04 39,1600  0,02 0,05
EUR -  - - -  - -

ТОП-НОВИНИ

ПІДПИСКА НА НОВИНИ

 

Бізнес