Авторизация

Ім'я користувача:

Пароль:

Новини

Топ-новини

Фінансові новини

Фінанси

Банки та банківські технології

Страхування

Новини економіки

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий комплекс

Право

Міжнародні новини

Україна

Політика

Бізнес

Бізнес

Новини IT

Транспорт

Аналітика

Фінанси

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий ринок

Політика

Міжнародна аналітика

Бізнес

Прес-релізи

Новини компаній

Корирування

Курс НБУ

Курс валют

Курс долара

Курс євро

Курс британського фунта

Курс швейцарського франка

Курс канадського долара

Міжбанк

Веб-майстру

Інформери

Інформер курсів НБУ

Інформер курс обміну валют

Інформер міжбанківські курси

Графіки

Графік курсів валют НБУ

Графік курс обміну валют

Графік міжбанківській курс

Експорт новин

Інформація про BIN.ua

Про сайт BIN.ua

Реклама на сайті

Контакти

Підписка на новини

Розпашні ворота від виробника

Найбільш простими в конструкції, надійними і популярними є розпашні ворота. Вони широко застосовуються на промислових, комерційних і приватних об'єктах різного призначення. Незважаючи на деякі недоліки, розпашні воротні системи мають термін експлуатаціі понад 30 років і не вимагають складного технічного обслуговування, что є досить важливим агрументом для замовника. До недоліків можна віднести наступне - це необхідність вільної площі для відкривання стулок. Однак, маса наявна переваг повністю перекриває цей недолік.Компанія «Маркет Воріт» здійснює поставку і виробництво розсувних воротних систем у широкому ассортменті. Реалізація продукції проводиться «від виробника», завдяки чому покупець отримує готовий виріб без посередницьких націнок, пряму гарантійну підтримку, а також професійну розробку конструкції з урахуванням всіх особливостей об'єкта.

Можливості розпашних воріт

Сучасні розпашні ворота можна виготовити з різних матеріалів, в тому числі декорувати під стилістику конкретного об'єкта. Між іншим, це часто є віришуючим агрументом на корить вибору виробника. Для цього стулки оформляють кованими елементами, виконують з панелей з різним рельєфом, виготовляють у вигляді решітки та використовую багато інших способів оздоблення. Класична конструкція включає пару вертикальних стійок, обмежувачі відкривання, механізм затвора, полотно (одне або два) і петлі. В якості додаткової опції ворота можна оснастити автоматичною системою відкривання / закривання з дистанційним управлінням. Автоматику підбирають під конкретний об'єкт і вагу стулок.У компанії «Маркет Воріт» можна замовити розсувні ворота безпосередньо від виробника без оплати посередницьких торгових націнок. Інженери компанії запропонують оптимальний проект за заданими замовником вимогами з урахуванням усіх аспектів експлуатації та об'єкта.

Послуги

Крім проектування і виготовлення розпашних воротних систем, компанія також здійснює монтаж і обслуговування воріт і автоматики будь-якого типу. Монтажні роботи проводяться з гарантованою документально якістю, що підтверджується відповідними паперами. Крім того, замовник отримує ворота «під ключ» з розробкою, виготовленням, монтажем і налаштуванням від одного підрядника, який повністю несе відповідальність за виконані роботи і встановлену конструкцію.

 

ТЕГИ

Курс НБУ на завтра
 
за
курс
uah
%
USD
1
39,4272
 0,0033
0,01
EUR
1
42,7549
 0,0903
0,21

Курс обміну валют на 17.05.24, 10:16
  куп. uah % прод. uah %
USD 39,3239  0,12 0,30 39,8843  0,10 0,26
EUR 42,6348  0,06 0,13 43,3461  0,13 0,30

Міжбанківський ринок на 17.05.24, 11:33
  куп. uah % прод. uah %
USD 39,3900  0,10 0,25 39,4250  0,09 0,22
EUR -  - - -  - -

ТОП-НОВИНИ

ПІДПИСКА НА НОВИНИ

 

Бізнес