Авторизация

Ім'я користувача:

Пароль:

Новини

Топ-новини

Фінансові новини

Фінанси

Банки та банківські технології

Страхування

Новини економіки

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий комплекс

Право

Міжнародні новини

Україна

Політика

Бізнес

Бізнес

Новини IT

Транспорт

Аналітика

Фінанси

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий ринок

Політика

Міжнародна аналітика

Бізнес

Прес-релізи

Новини компаній

Корирування

Курс НБУ

Курс валют

Курс долара

Курс євро

Курс британського фунта

Курс швейцарського франка

Курс канадського долара

Міжбанк

Веб-майстру

Інформери

Інформер курсів НБУ

Інформер курс обміну валют

Інформер міжбанківські курси

Графіки

Графік курсів валют НБУ

Графік курс обміну валют

Графік міжбанківській курс

Експорт новин

Інформація про BIN.ua

Про сайт BIN.ua

Реклама на сайті

Контакти

Підписка на новини

Як вибрати стільці для обіднього столу?

Навіть якщо у вас є найдорожчий і найгарніший обідній стіл, до нього доведеться додати стільці. Вони повинні бути одночасно гарними і зручними. І ми підкажемо, як досягти цього.

Співвідношення розмірів

Для зручності при виборі стільців на сайті фабрики необхідно враховувати розміри столу. Більшість моделей обідніх столів мають висоту 71-79 см. Частіше за все виробники пропонують варіанти висотою близько 76 см.

Стільці мають висоту (від підлоги до сидіння) близько 43-50 см. Це означає, що відстань між сидінням та стільницею становить приблизно 20-36 см. Найзручнішою вважається відстань 25-30 см. Вираховуючи її, потрібно враховувати товщину стільниці. Головне, щоб усім присутнім було зручно сидіти – не надто низько і не надто високо.

Ми радимо поекспериментувати з різними варіантами стільців, щоб обрати найоптимальніший з них. У меблевому магазині ви точно знайдете різні вироби. Можете захопити з собою рулетку чи лінійку, щоб зробити заміри. Враховуйте відстань від верхнього краю сидіння до нижнього краю стільниці.

Зверніть увагу на те, яке у стільця сидіння – м’яке чи жорстке. М’які, як правило, стискаються, коли на них тисне вага людини. Через це відстань до стільниці буде збільшуватися. Це потрібно враховувати. Поясніть продавцю, чому ви робите заміри. Можливо, він зможе вам допомогти. Або замовляйте меблі від меблевої фабрики «Лісма» онлайн. Вона виготовляє якісні стільці, які точно підійдуть до вашого столу. За необхідності можна проконсультуватися з менеджерами для вибору оптимальної моделі.

Інші особливості

Вам потрібно знайти стільці, на яких усі присутні за столом почуватимуть себе комфортно. Якщо стілець розміщений біля прямокутного чи овального обіднього столу, він повинен ковзати під ним, не зачіплюючи ніжки.

Якщо ви плануєте використовувати одночасно декілька стільців, упевніться, що у людей є досить вільного місця, і вони не заважають одне одному. Якщо стільці стоять надто щільно, у присутніх виникне дискомфорт. Бажано лишати як мінімум 5-7 вільного простору між сидіннями.

Якщо ви плануєте придбати стільці з підлокітниками, упевніться, що руки присутніх не будуть торкатися стільниці. Інакше гості просто не зможуть достатньо наблизитися до столу, щоб зручно поїсти. Спинки стільців обов’язково повинні бути вищими за стіл. Бажано, щоб різниця становила хоча б 5-7 см. Це необхідний мінімум для забезпечення комфорту. Інакше стільці будуть виглядати приземкуватими. 

 

ТЕГИ

Курс НБУ на завтра
 
за
курс
uah
%
USD
1
39,5345
 0,1025
0,26
EUR
1
42,3098
 0,0112
0,03

Курс обміну валют на сьогодні, 10:03
  куп. uah % прод. uah %
USD 39,3729  0,01 0,03 39,9288  0,00 0,00
EUR 42,1825  0,05 0,12 42,9621  0,03 0,07

Міжбанківський ринок на сьогодні, 11:33
  куп. uah % прод. uah %
USD 39,5300  0,10 0,26 39,5550  0,09 0,24
EUR -  - - -  - -

ТОП-НОВИНИ

ПІДПИСКА НА НОВИНИ

 

Бізнес