Авторизация

Ім'я користувача:

Пароль:

Новини

Топ-новини

Фінансові новини

Фінанси

Банки та банківські технології

Страхування

Новини економіки

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий комплекс

Право

Міжнародні новини

Україна

Політика

Бізнес

Бізнес

Новини IT

Транспорт

Аналітика

Фінанси

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий ринок

Політика

Міжнародна аналітика

Бізнес

Прес-релізи

Новини компаній

Корирування

Курс НБУ

Курс валют

Курс долара

Курс євро

Курс британського фунта

Курс швейцарського франка

Курс канадського долара

Міжбанк

Веб-майстру

Інформери

Інформер курсів НБУ

Інформер курс обміну валют

Інформер міжбанківські курси

Графіки

Графік курсів валют НБУ

Графік курс обміну валют

Графік міжбанківській курс

Експорт новин

Інформація про BIN.ua

Про сайт BIN.ua

Реклама на сайті

Контакти

Підписка на новини

Вибираємо одяг для вагітних: поради, переваги, функціональність

Вагітність – найпрекрасніша пора у житті кожної жінки. Та попри радісні моменти, цікаве становище додає чимало незручностей у повсякденному житті і побуті жінки. Одним із найболючіших питань для кожної майбутньої мами є одяг для вагітних.

Оскільки під час виношування плоду зовнішність жінки піддається фізіологічним змінам, це стає перепоною для використання наявного у гардеробі одягу. Кофтинки стають замалі, сукні не сідають як раніше, а про джинсовий одяг на період вагітності варто взагалі забути.

Для комфортного самопочуття мами і плода, найкраще за все носити спеціальний одяг для вагітних жінок. Це зовсім не означає, що потрібно стрімголов мчати і закупати нові складові гардеробу, більшість речей можна знайти в своїй шафці, але все ж деякі елементи придбати варто.

Вибір одягу для вагітних

Спеціальний одяг для вагітних від звичайного відрізняється кроєм. Речі змодельовані таким чином, щоб майбутня мама у період вагітності не відчувала дискомфорту, шви не натирали, а додаткові вставки підтримували животик.

Жінкам при надії не рекомендується носити синтетичну тканину, у цей період бажано надягати одяг з натуральної тканини: бавовна, льон, шовк. Ці матеріали найбільш підходять для особливого періоду.

До цієї рекомендації слід ставитись як до лікарського припису, адже під час вагітності посилюється обмін речовин, у результаті чого підвищується тепловіддача організму. Під синтетичною тканиною відбувається накопичення надмірної кількості тепла і вагітна жінка може відчувати запаморочення або навіть втратити свідомість.

Штани в ніякому разі не повинні тиснути на живіт, а спеціальна додаткова резинка має огортати весь животик, а не нижню частину.

Одяг не повинен тиснути чи викликати відчуття дискомфорту. Переконатися в цьому необхідно ще на етапі примірки. Усі речі повинні вільно і зручно сидіти на тілі, адже хороше самопочуття матусі – запорука здоров’я майбутнього малюка.

Пропозиції інтернет-магазину Balala

Особливу увагу під час вагітності слід звернути на футболки. Комфорт, зручність, натуральність матеріалу – основне правило для одягу вагітних жінок, футболки не виключення. Їх можна розмалювати на свій смак, додавши барви у буденне життя.

Інтернет-магазин Balala пропонує майбутнім мамам придбати футболки з різнокольоровими веселими написами, які подарують хороший настрій оточуючим, а головне самій майбутній породіллі.

На сайті можна підібрати футболку різного розміру. Основна умова – при виборі орієнтуватися на звичний розмір, оскільки при виготовленні виробник уже врахував розміри животика. Сам малюнок високоякісний, завдяки чому при розтягуванні не буде пошкоджуватися.

Одяг для вагітних недорого, який пропонує Balala, стане частиною цікавого стану кожної жінки.

 

ТЕГИ

Курс НБУ на понеділок
 
за
курс
uah
%
USD
1
39,4272
 0,0033
0,01
EUR
1
42,7549
 0,0903
0,21

Курс обміну валют на вчора, 10:16
  куп. uah % прод. uah %
USD 39,3239  0,12 0,30 39,8843  0,10 0,26
EUR 42,6348  0,06 0,13 43,3461  0,13 0,30

Міжбанківський ринок на вчора, 11:33
  куп. uah % прод. uah %
USD 39,3900  0,10 0,25 39,4250  0,09 0,22
EUR -  - - -  - -

ТОП-НОВИНИ

ПІДПИСКА НА НОВИНИ

 

Бізнес