Авторизация

Ім'я користувача:

Пароль:

Новини

Топ-новини

Фінансові новини

Фінанси

Банки та банківські технології

Страхування

Новини економіки

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий комплекс

Право

Міжнародні новини

Україна

Політика

Бізнес

Бізнес

Новини IT

Транспорт

Аналітика

Фінанси

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий ринок

Політика

Міжнародна аналітика

Бізнес

Прес-релізи

Новини компаній

Корирування

Курс НБУ

Курс валют

Курс долара

Курс євро

Курс британського фунта

Курс швейцарського франка

Курс канадського долара

Міжбанк

Веб-майстру

Інформери

Інформер курсів НБУ

Інформер курс обміну валют

Інформер міжбанківські курси

Графіки

Графік курсів валют НБУ

Графік курс обміну валют

Графік міжбанківській курс

Експорт новин

Інформація про BIN.ua

Про сайт BIN.ua

Реклама на сайті

Контакти

Підписка на новини

Публічні закупівлі

Здавалося б, сучасний світ на сьогоднішній день досяг таких висот, про які деякі люди ще декілька десятків років тому не могли й помріяти. Втім, світ заради своєї ж безпеки не стоїть на місці: він розвивається, росте, незважаючи на те, хоче цього людство або ні. В будь-якому випадку кожна зміна в тому, що оточує людей, має йти на користь саме цій оболонці, а не окремо взятому людству.

Якщо казати про суспільство та відносини у ньому, то тут ситуація аналогічна. Заради покращення життя кожного члену суспільства у життя втілюються тисячі людських мрій. Хоча те, що втілюється, мрією було лиш на початку свого шляху. Далі вони стали перетворюватися на цілі, шлях до цілей втілився у плани, а плани започатковують проекти. Реалізація проектів – це досить важлива діяльність, незважаючи на те, в якій сфері вони втілюються.

Проведення тендерів

Є такі проекти та послуги, за втілення та надання яких точиться досить серйозна боротьба між різними компаніями. За традицією такі проекти розігруються на тендерах або торгах. Згідно з українським законодавством с серпня 2016 року формат проведення торгів значно змінився. Тепер усі торги проводяться у рамках електронної системи публічних закупівель ProZorro (ВДЗ Прозоро). До складу системи ProZorro входить також веб-портал Повноважного органу, авторизовані електронні майданчики, між якими проводиться захищений автоматичний обмін інформацією.

Під поняттям авторизованого електронного майданчика розуміється авторизована інформаційно-комунікаційна система, що є частиною електронної системи закупівель та забезпечує реєстрацію осіб, їх автоматичне розміщення, отримання та передачу інформації в ході проведення закупівель, користування сервісами з автоматичнім обміном інформацією тощо.

Особливості авторизованих електронних майданчиків

Кожен з таких майданчиків має ідентичний одне одному функціонал. Втім, деяка різниця все ж мається: відрізняється інтерфейс та деякі додаткові сервіси для користувачів (відео інструкції, чернетки, сервіси юридичної та інформаційної підтримки, навчальні сервіси). Замовники зі свого боку мають повне право обирати будь-який майданчик для своєї роботи. Деякі обирають навіть декілька майданчиків, що спрощує процедуру розміщення інформації, оцінку якості роботи служби підтримки і т.д.

Особливістю електронної системи публічних закупівель є те, що один тендер можна почати й закінчити лише на одному майданчику. Втім, розробники працюють над тим, аби в майбутньому з’явилася можливість «міграції» між майданчиками. В будь якому випадку такий формат проведення тендерів набагато зручніший, аніж раніше.

 

ТЕГИ

Курс НБУ на сьогодні
 
за
курс
uah
%
USD
1
39,5345
 0,1025
0,26
EUR
1
42,3098
 0,0112
0,03

Курс обміну валют на вчора, 10:03
  куп. uah % прод. uah %
USD 39,3729  0,01 0,03 39,9288  0,00 0,00
EUR 42,1825  0,05 0,12 42,9621  0,03 0,07

Міжбанківський ринок на вчора, 11:33
  куп. uah % прод. uah %
USD 39,5300  0,10 0,26 39,5550  0,09 0,24
EUR -  - - -  - -

ТОП-НОВИНИ

ПІДПИСКА НА НОВИНИ

 

Бізнес