Авторизация

Ім'я користувача:

Пароль:

Новини

Топ-новини

Фінансові новини

Фінанси

Банки та банківські технології

Страхування

Новини економіки

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий комплекс

Право

Міжнародні новини

Україна

Політика

Бізнес

Бізнес

Новини IT

Транспорт

Аналітика

Фінанси

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий ринок

Політика

Міжнародна аналітика

Бізнес

Прес-релізи

Новини компаній

Корирування

Курс НБУ

Курс валют

Курс долара

Курс євро

Курс британського фунта

Курс швейцарського франка

Курс канадського долара

Міжбанк

Веб-майстру

Інформери

Інформер курсів НБУ

Інформер курс обміну валют

Інформер міжбанківські курси

Графіки

Графік курсів валют НБУ

Графік курс обміну валют

Графік міжбанківській курс

Експорт новин

Інформація про BIN.ua

Про сайт BIN.ua

Реклама на сайті

Контакти

Підписка на новини

Чарівність Грузії неможливо передати словами – це варто побачити на власні очі!

 

Коли ви чуєте слово «Грузія», що перше спадає вам на думку? Звичайно ж, добре вино, що багряним сяйвом блищить крізь кришталь келиха. Чи мінеральна вода з цілющими властивостями, коштовний дарунок самої природи. А може ви згадали про квіти – гвоздики – яскраві живі «зірки». Чи пригадалися знайомі темпераментні грузинські «гарячі хлопці»? Грузинська кухня з неймовірними комбінаціями прянощів, наймелодійніша пісня, найзавзятіші танці. Так багато барв – і всього одна країна!

Тури в Грузію можуть стати для вас цікавою подорожжю. Тим більше, що існує багато різновидів програм для відпочинку. Прихильники гірськолижних розваг охоче відвідують гірськолижні курорти Грузії. Однак такі тури мають актуальність певний проміжок часу.

А от що точно не варто пропускати, так це гастрономічний тур по Грузії. Такого смакового задоволення ви ще не відчували. Окрім того, що все можна буде врешті-решт скуштувати, під час подорожі за спеціально розробленим екскурсійними маршрутом можна буде відвідати справжні майстер-класи аутентичною кухні, познайомитися зі звичаями у різних регіонах, вивідати секрети приготування традиційних грузинських страв. У Грузії особливе ставлення до їжі. Вся країна наче один великий гостинний стіл, за яким залюбки пригощають всіх охочих. Соковите м’ясо з духмяними спеціями та прянощами, запашні овочі та фрукти, що визрівали під лагідним сонцем, домашні хлібні вироби, унікальні за рецептурою соуси. Хіба можна встояти перед такою пропозицією?!

Та гостинна Грузія має не тільки унікальні гастрономічні смаки, а й дуже потужну історію. По всій країні розосереджено низка ключових місць історичного значення як для кавказьких народностей, так і для Європи та Середньої Азії.

До Грузії літають на чисельні комфортабельні курорти, а також з метою оздоровлення. Вище ми вже згадували про мінеральні води. Там також знаходяться чисельні термальні джерела. Додайте до цього унікальне гірське повітря, незаймані ліси, чорноморське узбережжя. Мало хто знає, але 7% від загальної території країни віддано під організацію заповідних зон та охоронних ландшафтів з унікальними екосистемами.

Отже, під будь-яку мету для відпочинку чи корисної культурно-просвітницької подорожі так чи інакше можна обрати тур до Грузії. А щоб відпочинок був максимально вдалим, скористайтеся послугами туроператора. Фахівці з організації турів допоможуть підібрати найцікавішу програму, забронювати готель, вирішити питання з документами та транспортом. 

 

ТЕГИ

Курс НБУ на сьогодні
 
за
курс
uah
%
USD
1
39,2214
 0,0059
0,02
EUR
1
42,3670
 0,0750
0,18

Курс обміну валют на вчора, 10:44
  куп. uah % прод. uah %
USD 38,9907  0,11 0,28 39,5500  0,09 0,23
EUR 42,2519  0,04 0,11 43,0159  0,04 0,09

Міжбанківський ринок на вчора, 11:33
  куп. uah % прод. uah %
USD 39,1350  0,02 0,04 39,1600  0,02 0,05
EUR -  - - -  - -

ТОП-НОВИНИ

ПІДПИСКА НА НОВИНИ

 

Бізнес