Авторизация

Ім'я користувача:

Пароль:

Новини

Топ-новини

Фінансові новини

Фінанси

Банки та банківські технології

Страхування

Новини економіки

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий комплекс

Право

Міжнародні новини

Україна

Політика

Бізнес

Бізнес

Новини IT

Транспорт

Аналітика

Фінанси

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий ринок

Політика

Міжнародна аналітика

Бізнес

Прес-релізи

Новини компаній

Корирування

Курс НБУ

Курс валют

Курс долара

Курс євро

Курс британського фунта

Курс швейцарського франка

Курс канадського долара

Міжбанк

Веб-майстру

Інформери

Інформер курсів НБУ

Інформер курс обміну валют

Інформер міжбанківські курси

Графіки

Графік курсів валют НБУ

Графік курс обміну валют

Графік міжбанківській курс

Експорт новин

Інформація про BIN.ua

Про сайт BIN.ua

Реклама на сайті

Контакти

Підписка на новини

Фонд Президента України вручив премії переможцям міжнародних учнівських олімпіад

20:26 04.10.2024 |

Політика

 

4 жовтня, напередодні Дня вчителя, Фонд Президента України з підтримки освіти, науки та спорту вручив премії Президента переможцям міжнародних учнівських олімпіад та їхнім наставникам. Цьогорічна церемонія нагородження відбулася в рамках офіційного заходу за участю заступника міністра освіти Михайла Винницького, заступниці Керівника Офісу Президента України Олени Ковальської, Радниці-уповноваженої Президента з питань Фонду Президента України Ольги Будник, представників Малої академії наук та інших.

Українські школярі продовжують демонструвати вражаючу цілеспрямованість та мотивацію, здобувши цього року 25 медалей (13 срібних та 12 бронзових) у семи міжнародних учнівських олімпіадах: з математики, інформатики, фізики, хімії, астрономії та астрофізики, біології та географії.

Попри всі труднощі, зумовлені війною, держава підтримує талановитих дітей, створюючи умови для їхнього розвитку та реалізації в Україні. Під час церемонії 25 юних українців та українок, які досягли найвищих результатів на міжнародній освітній арені, отримали відзнаки від Фонду Президента України, а також 23 вчителі-наставники, які допомагали їм у підготовці до змагань.

Фонд Президента України вже вчетверте нагороджує переможців та призерів міжнародних освітніх олімпіад не лише визнаючи їхні досягнення на державному рівні, але й створюючи можливості для їхнього розвитку в Україні. Кожен учень та учениця, які здобули призове місце, отримують Премію Президента у розмірі 100 тисяч гривень - це вагомий крок у підтримці інтелектуального розвитку молоді та зміцненні наукового потенціалу України.

Окремо були відзначені вчителі-наставники, які відіграють ключову роль у досягненнях своїх учнів. Вони отримують Премію Президента у розмірі 50 тисяч гривень. Заснована у 2023 році за ініціативою Фонду Президента, ця премія вже вдруге виплачується вчителям. У нинішні часи їхня роль є надзвичайно важливою, адже педагоги не лише навчають, а й виховують нове покоління, формуючи моральні орієнтири та духовні цінності для майбутнього країни.

"Талановита молодь - це рушійна сила розвитку України. Сьогодні ми спостерігаємо за поколінням, яке, попри всі виклики, демонструє неймовірну завзятість та наполегливість. З боку держави, зараз як ніколи важливо надавати їм всебічну підтримку та створювати можливості для розвитку і реалізації свого таланту в Україні. Премія Президента є одним із інструментів, що визнає їхні досягнення та підкреслює їхню цінність для країни. Окремо варто відзначити і внесок вчителів, які своєю працею допомагають обдарованій молоді розкрити її потенціал. Спільними зусиллями педагогів і молоді будується майбутнє сильної, європейської України», - зазначила Ольга Будник.

Фонд Президента України як інституція продовжує підтримувати талановиту молодь та їхніх наставників. Для держави важливо створювати умови для розвитку майбутніх науковців, адже людський капітал є ключовою силою відновлення та розвитку України. Фонд активно працює над розробкою і впровадженням нових програм та ініціатив для підтримки талановитих українців, що сприяє створенню сприятливих умов для їхнього подальшого розвитку.

За матеріалами: open4business.com.ua
 

ТЕГИ

Курс НБУ на понеділок
 
за
курс
uah
%
USD
1
41,1859
 0,0343
0,08
EUR
1
45,4322
 0,0914
0,20

Курс обміну валют на вчора, 10:56
  куп. uah % прод. uah %
USD 40,9172  0,05 0,11 41,5144  0,03 0,08
EUR 45,2912  0,13 0,30 45,9936  0,12 0,26

Міжбанківський ринок на вчора, 11:33
  куп. uah % прод. uah %
USD 41,2000  0,04 0,11 41,2150  0,03 0,08
EUR -  - - -  - -

ТОП-НОВИНИ

ПІДПИСКА НА НОВИНИ

 

Бізнес