Авторизация

Ім'я користувача:

Пароль:

Новини

Топ-новини

Фінансові новини

Фінанси

Банки та банківські технології

Страхування

Новини економіки

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий комплекс

Право

Міжнародні новини

Україна

Політика

Бізнес

Бізнес

Новини IT

Транспорт

Аналітика

Фінанси

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий ринок

Політика

Міжнародна аналітика

Бізнес

Прес-релізи

Новини компаній

Корирування

Курс НБУ

Курс валют

Курс долара

Курс євро

Курс британського фунта

Курс швейцарського франка

Курс канадського долара

Міжбанк

Веб-майстру

Інформери

Інформер курсів НБУ

Інформер курс обміну валют

Інформер міжбанківські курси

Графіки

Графік курсів валют НБУ

Графік курс обміну валют

Графік міжбанківській курс

Експорт новин

Інформація про BIN.ua

Про сайт BIN.ua

Реклама на сайті

Контакти

Підписка на новини

Жители Кировоградщины просят прекратить произвол Поплавского

16:48 06.09.2005 |

Бізнес

В адрес ForUm'a поступило открытое обращение от жителей Кировоградской области с требованием прекратить произвол народного депутата Михаила Поплавского. Приводим текст обращения полностью.

"Президенту України

Ющенку В.А.,

Генеральному прокурору України

Піскуну С.В.

Голові Верховної Ради України

Литвину В.М.,

представникам засобів масової інформації

Зупиніть свавілля народного депутата М.М. Поплавського у Кіровоградській області Відкрите звернення

Ми звертаємося до Президента України, українських політиків, чиновників і журналістів з проханням захистити нас від свавілля, яке чиниться в Кіровоградській області народним депутатом України М.М. ПОПЛАВСЬКИМ. До відкритого звернення нас змусив прихований саботаж виконання доручень Президента України.

Внаслідок злочинної змови між колишнім головою Ульяновської райдержадміністрації Журавлем В.Г. і бізнес - структурами народного депутата Поплавського М.М., у селянського (фермерського) господарства Мельника П.Ф. було незаконно відібрано 221 га землі в Ульяновському районі Кіровоградської області. Війна за землі селянського господарства розпочалася незадовго до президентських виборів, коли голова Ульяновської райдержадміністрації самовільно передав землі, оброблювані селянським господарством Мельника, товариству "Ятрань", котре належить Михайлу Поплавському.

Для захисту своєї землі ми звернулися до суду. Тим часом, Михайло Поплавський, не чекаючи завершення судового розгляду, цинічно вкрав наш врожай. У липні 2005 року під керівництвом прокурора Ульяновського району Романця Ю.В. і в присутності працівників міліції представниками товариства "Ятрань" було зухвало вивезено весь врожай озимої пшениці, ячменю і жита. При цьому, на очах приголомшених селян молодший брат Михайла Поплавського і найнята ним охорона погрожували розправою голові селянського господарства Петру Мельнику. Знищення насіннєвого фонду і крадіжка зерна поставили селянське господарство на межу виживання, унеможливили сплату взятих кредитів, залишило без роботи близько 150 робітників з навколишніх сіл і завдало селянському господарству збитків майже на 600 тисяч гривень.

Сьогодні селянське господарство Петра Мельника змушене фактично самотужки опиратися свавіллю Михайла Поплавського і його оточення, оскільки останній зберіг неабиякий вплив на ключові посади в системі місцевої влади і суду. Колишній заступник голови Ульяновської РДА Осієвський В.Т. сьогодні виконує обов'язки керуючого справами народного депутата Поплавського. Інший заступник голови Ульяновської РДА Ярчевський В.Д. продовжує працювати в новій владі і одночасно є довіреною особою Михайла Поплавського.

Особливо обурливим є те, що безчинства на землях селянського господарства зроблено народним депутатом, який на президентських виборах у 2004 році змушував людей голосувати за провладного кандидата Віктора Януковича і особисто проводив мітинги на його підтримку. Не можна не згадати і передвиборчої діяльності заступника голови Ульяновської РДА Осієвського В.Т., який примусово збирав гроші на передвиборчу кампанію Януковича з кожного керівника селянського господарства району. Показовим є те, що у першому турі голосування на виборчій дільниці рідного села Поплавського Мечиславки (округ N102) провладного кандидата "підтримали" 99% виборців. Свідком активних дій Михайла Поплавського на боці Януковича в день голосування був нинішній міністр внутрішніх справ Юрій Луценко, котрий приїхав для контролю за процедурою голосування.

Мешканці Ульяновського району направили звернення щодо неправомірних дій найближчого оточення Михайла Поплавського до Секретаріату Президента України. За розпорядженням Секретаріату Президента України це звернення було згодом надіслане до Прокуратури Кіровоградської області, яка доручила перевірку наведених фактів... тому ж самому прокурору Ульяновського району Романцю Ю.М., за сприяння якого належне Поплавському товариство "Ятрань" вкрало зерно у селянського господарства Петра Мельника.

Селянське (фермерське) господарство Мельника П.Ф. просить відновити законність і зупинити свавілля народного депутата Михайла Поплавського та його оточення. Селянське господарство Мельника П.Ф. вбачає склад злочину у неправомірних діях колишнього голови Ульяновської райдержадміністрації Журавля В.Г., колишнього і нинішнього заступників голови Ульяновської РДА Осієвського В.Т. і Ярчевського В.Д., прокурора Ульяновського району Романця Ю.М. Для відновлення справедливості голова селянського господарства Петро Мельник буде просити про зустріч з Генеральним прокурором України Станіславом Піскуном, головою Верховної Ради України Володимиром Литвиним, головою Комітету з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією ВРУ Володимиром Стретовичем і міністром внутрішніх справ України Юрієм Луценком.

Голова сільського (фермерського) господарства МЕЛЬНИК П.Ф., мешканці села Йосипівка Золотарьова Н.Л., Балан Н.М., Олійник С.С., Козак Т.В., Бурлака Ю.М., Гладун Л.А., Колос І.І., Бурлака Н.М., Бурлака М.Д., Ясінський В.Ф., Жигалова К.К., Глинський В.В., Дворницький Ю.М., Дячок В.П., Драчук М.Т., Лустенко В.М., Заліжський Л.Я., Білозор А.М., Дячок В.М., Балан Л.М., Вишнева М.О., Кашерна М.О., Русавський М.Л., Буран П.Л., Глинський П.М., Бондар О.Л., Шутко М.М., Зубко М.В., Чирка О.З., Сопільник В.В., Калініченко О.І., Губрій С.М., Демидовський О.С., Драчун А.Т., Гарбазей В.І., Гарбазей С.М., Балан Д.Т., Балан А.С., Спірін В.І., Спіріна М.С., Кулик М.І., Кулик О.І., Гулящий С.М., Гуляща В.Є., Шевцов Г.П., Дудар Д.В., Дудар М.П., Румянцева М.В., Рустамов В.О., Білоконь А.А., Білоконь Ю.І., Гаврилюк Н.М>.

За матеріалами: Форум
 

ТЕГИ

Курс НБУ на завтра
 
за
курс
uah
%
USD
1
41,4912
 0,0692
0,17
EUR
1
45,1860
 0,0758
0,17

Курс обміну валют на 19.07.24, 10:10
  куп. uah % прод. uah %
USD 41,2020  0,08 0,20 41,9328  0,13 0,32
EUR 44,9320  0,12 0,27 45,8752  0,09 0,19

Міжбанківський ринок на 19.07.24, 11:33
  куп. uah % прод. uah %
USD 41,4150  0,01 0,01 41,4900  0,05 0,12
EUR -  - - -  - -

ТОП-НОВИНИ

ПІДПИСКА НА НОВИНИ

 

Бізнес