Авторизация

Ім'я користувача:

Пароль:

Новини

Топ-новини

Фінансові новини

Фінанси

Банки та банківські технології

Страхування

Новини економіки

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий комплекс

Право

Міжнародні новини

Україна

Політика

Бізнес

Бізнес

Новини IT

Транспорт

Аналітика

Фінанси

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий ринок

Політика

Міжнародна аналітика

Бізнес

Прес-релізи

Новини компаній

Корирування

Курс НБУ

Курс валют

Курс долара

Курс євро

Курс британського фунта

Курс швейцарського франка

Курс канадського долара

Міжбанк

Веб-майстру

Інформери

Інформер курсів НБУ

Інформер курс обміну валют

Інформер міжбанківські курси

Графіки

Графік курсів валют НБУ

Графік курс обміну валют

Графік міжбанківській курс

Експорт новин

Інформація про BIN.ua

Про сайт BIN.ua

Реклама на сайті

Контакти

Підписка на новини

Кувейт і Бахрейн створюють власні трейдингові компанії для торгівлі нафтою

 

Кувейт і Бахрейн створюють підрозділи торгівлі нафтою, намагаючись заробити на нещодавньому розширенні нафтопереробних заводів (НПЗ) і наслідувати успіх деяких найбільших виробників регіону в купівлі й продажу палива.

Kuwait Petroleum Corp. і Bapco Energies, державний нафтопереробник Бахрейну, мають намір розпочати торгові операції в Дубаї на початку наступного року. Обидві фірми планують збільшити продажі дизельного й авіаційного палива, заявили представники компанії на конференції в Фуджейрі (Об'єднані Арабські Емірати).

Компанії розширюються у складний час, коли попит на дизельне пальне й маржа низькі. Проте вони слідують за сусідами, включаючи Саудівську Аравію, ОАЕ й Оман, які збільшили свою торгівлю паливом, замість того, щоб поступитися цим бізнесом традиційним домам сировини й енергетичним компаніям. Розширення НПЗ на Близькому Сході дозволяє виробникам перемагати конкурентів за межами регіону за ціною й вартістю.

«Очевидно, що основні виробники в регіоні зараз створюють власні торговельні операції, що має великий сенс, - сказав Торбйорн Торнквіст, виконавчий директор гіганта торгівлі товарами Gunvor Group Ltd., виступаючи на конференції цього тижня. - Ринок іноді здається дуже переповненим».

Bapco Energies використовуватиме торговий підрозділ, щоб адаптуватися до поточного середовища, активніше керуючи продажем своїх продуктів нафтоперероблення, сказав Шейх Ебрагім Аль Халіфа, виконавчий віцепрезидент компанії з розвитку бізнесу. З його слів, це включатиме більше постачань дизельного пального в Європу.

Компанія співпрацює з TotalEnergies SE для торгівлі продукцією майже 90-річного НПЗ Sitra після модернізації заводу вдвічі для виробництва дизельного пального.

Kuwait Petroleum Corp. відновлює план створення бізнесу з торгівлі паливом. Компанія збільшила продажі дизельного й авіаційного палива в Європу після розширення свого НПЗ Al Zour на узбережжі Мексиканської затоки, сказав Емад Аль-Кандарі, офіційний представник відділу міжнародного маркетингу компанії.

Її нова компанія, KPC Trading, вже зайняла офісні приміщення в Дубаї. Аль-Кандарі додав, що він також займатиметься продажем продукції спільного НПЗ Кувейту з державною нафтовою компанією Оману в Duqm у цій країні, а також палива, виробленого іншими країнами.

Kuwait Petroleum вже відправила кількох співробітників зі свого відділу міжнародного маркетингу на навчання в OQ Trading, що є частиною державної нафтової компанії Оману, повідомляє Bloomberg.

За матеріалами: EnKorr
 

ТЕГИ

Курс НБУ на сьогодні
 
за
курс
uah
%
USD
1
41,2755
 0,0279
0,07
EUR
1
45,7147
 0,0041
0,01

Курс обміну валют на вчора, 10:10
  куп. uah % прод. uah %
USD 40,9261  0,11 0,26 41,5800  0,04 0,09
EUR 45,5087  0,22 0,47 46,2504  0,18 0,39

Міжбанківський ринок на вчора, 11:33
  куп. uah % прод. uah %
USD 41,2600  0,00 0,00 41,2800  0,01 0,02
EUR -  - - -  - -

ТОП-НОВИНИ

ПІДПИСКА НА НОВИНИ

 

Бізнес