Авторизация

Ім'я користувача:

Пароль:

Новини

Топ-новини

Фінансові новини

Фінанси

Банки та банківські технології

Страхування

Новини економіки

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий комплекс

Право

Міжнародні новини

Україна

Політика

Бізнес

Бізнес

Новини IT

Транспорт

Аналітика

Фінанси

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий ринок

Політика

Міжнародна аналітика

Бізнес

Прес-релізи

Новини компаній

Корирування

Курс НБУ

Курс валют

Курс долара

Курс євро

Курс британського фунта

Курс швейцарського франка

Курс канадського долара

Міжбанк

Веб-майстру

Інформери

Інформер курсів НБУ

Інформер курс обміну валют

Інформер міжбанківські курси

Графіки

Графік курсів валют НБУ

Графік курс обміну валют

Графік міжбанківській курс

Експорт новин

Інформація про BIN.ua

Про сайт BIN.ua

Реклама на сайті

Контакти

Підписка на новини

IBM скасував рекламу в X/Twitter після того, як Маск підтримав допис про «‎білу гордість»

 

Рекламні дописи компанії також розміщувались поряд із пронацистським і прогітлерівським контентом (розміщеним не Маском) на X.

«IBM не терпить ворожих висловлювань і дискримінації, і ми негайно призупинили всю рекламу на X, поки розслідуємо цю абсолютно неприйнятну ситуацію», - заявили в компанії.

Як повідомляє The Verge, Ілон Маск тим часом продовжує коментувати дописи ультраправих на X - мільярдер підтримав допис одного блогера про те, що «білим людям забороняють пишатись своєю расою‎», зазначавши, що «‎все дуже заплутано». Іншому користувачеві мільярдер написав про «‎істинну правду» у публікації про те, що він «не зацікавлений в тому, щоб зараз видавати хоч якесь лайно про західне єврейське населення», зіткнувшись із «ордами меншин, які підтримують затоплення їхньої країни».

The Atlantic написав, що твіти Маска повторюють «найсмертоноснішу антисемітську теорію змови в новітній американській історії», проштовхуючи ідею про існування «єдиного єврейського порядку денного».

Ілон Маск не оминув увагою й Антидифамаційну лігу, на яку погрожував подати до суду через звинувачення X у недбалій модерації антисемітських дописів, заявивши що організація «несправедливо нападає на більшість Заходу» (категорія, яку він залишив невизначеною), оскільки не може «критикувати групи меншин, які є їх основною загрозою».

Коли інший користувач X спонукав Маска пояснити, що його заява стосується саме Антидифамаційної ліги, а не єврейських громад загалом - той відповів, що це «не поширюється на всі єврейські громади, але не обмежується лише цією організацією». Він написав, що виступає проти Антидифамаційної ліги та «будь-яких інших груп, які де-факто пропагують антибілий расизм, антиазіатський расизм чи расизм будь-якого роду».

У спільному березневому дослідженні CASM Technology та аналітичного центру Institute for Strategic Dialogue йшлося про те, що відтоді як Маск придбав Twitter, кількість антисемітського контенту в соцмережі збільшилось у два рази.

Нині рекламний бізнес X продовжує боротись з відтоком рекламодавців - і попри те, що гендиректорка компанії Лінда Яккаріно заявила, що більшість компаній вже повернулися на платформи, Media Matters зазначає, що вони витрачають набагато менше грошей, ніж раніше.

Попередні звинувачення в антисемітизмі Ілон Маск заперечив, назвавши себе «євреєм за покликанням».

«Не знаю про генетичний зв'язок, але, можливо, я єврей за покликанням. Батько брав мене до Ізраїлю у 13-річному віці. Я побував на стіні, побував у Масаді - двічі, і не знаю, чи багато людей можуть цим похизуватись», - заявив Ілон.

Пізніше він додав, що має «удвічі більше друзів-євреїв, ніж друзів-неєвреїв», і загалом «у деяких аспектах вважає себе євреєм».

За матеріалами: ITC.ua
Ключові теги: Twitter, США
 

ТЕГИ

Курс НБУ на завтра
 
за
курс
uah
%
USD
1
39,3561
 0,0408
0,10
EUR
1
42,3983
 0,0624
0,15

Курс обміну валют на сьогодні, 11:07
  куп. uah % прод. uah %
USD 39,2960  0,04 0,09 39,8444  0,03 0,07
EUR 42,2200  0,04 0,10 42,9672  0,05 0,11

Міжбанківський ринок на сьогодні, 11:33
  куп. uah % прод. uah %
USD 39,4300  0,05 0,13 39,4500  0,01 0,03
EUR -  - - -  - -

ТОП-НОВИНИ

ПІДПИСКА НА НОВИНИ

 

Бізнес