Авторизация

Ім'я користувача:

Пароль:

Новини

Топ-новини

Фінансові новини

Фінанси

Банки та банківські технології

Страхування

Новини економіки

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий комплекс

Право

Міжнародні новини

Україна

Політика

Бізнес

Бізнес

Новини IT

Транспорт

Аналітика

Фінанси

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий ринок

Політика

Міжнародна аналітика

Бізнес

Прес-релізи

Новини компаній

Корирування

Курс НБУ

Курс валют

Курс долара

Курс євро

Курс британського фунта

Курс швейцарського франка

Курс канадського долара

Міжбанк

Веб-майстру

Інформери

Інформер курсів НБУ

Інформер курс обміну валют

Інформер міжбанківські курси

Графіки

Графік курсів валют НБУ

Графік курс обміну валют

Графік міжбанківській курс

Експорт новин

Інформація про BIN.ua

Про сайт BIN.ua

Реклама на сайті

Контакти

Підписка на новини

Парламент Албанії після сутичок між депутатами перейшов на роботу в онлайн-режимі

 

Зростання напруженості в парламенті змусило парламент Албанії в середу перенести засідання в онлайн-режим, що викликало протести опозиції.

Про це, як пише "Європейська правда", повідомляє Balkan Insight.

Парламент Албанії перейшов на онлайн-сесії в середу після того, як два дні тому фізичні сутички між депутатами від опозиції і більшості призвели до переривання парламентської сесії.

Сутички сталися після того, як парламент не прийняв пропозиції про створення шести парламентських слідчих комісій, а також після того, як голова парламенту тимчасово заборонив шістьом опозиційним депутатам брати участь у засіданнях.

Напруженість повторилася в середу, коли голова парламентської фракції опозиційної Демократичної партії Газмунд Барді спробував увійти до зали, де відбувалося засідання президії парламенту. Барді не допустили на засідання. На відео з місця події видно, як він сперечається з головою парламенту Ліндітою Ніколлою.

У відповідь на це парламент у середу повідомив депутатам, що заплановане засідання парламентської комісії з питань економіки відбудеться в режимі онлайн. "Повідомляємо, що сьогоднішнє засідання Комітету з питань економіки і фінансів відбудеться в режимі онлайн о 16:15. Ви можете стежити за засіданням на FB (Фейсбук) і на сайті Асамблеї", - йдеться в повідомленні.

Парламентська група Демократичної партії у своїй заяві в середу висловила протест проти цього рішення, заявивши, що засідання можуть проводитися онлайн лише в разі надзвичайних ситуацій.

Соціалістична партія заявила, що звернулася до Спеціальної прокуратури по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю (СПАК) з приводу зіткнень. Голова її парламентської фракції Бледі Чучі оголосив про порушення кримінальної справи і заявив, що соціалісти не потерплять актів насильства.

"Від імені парламентської групи Соціалістичної партії я підписав кримінальну скаргу проти депутата Бледжона Наллбаті за фізичне насильство, вчинене на минулій сесії проти депутата Вулнета Сіни", - сказав він.

Нагадаємо, на засіданні Асамблеї (парламенту) Косова 13 липня сталася сутичка між представниками керівної партії "Самовизначення" і Демократичної партії Косова, а прем'єра облили водою.

У вересні у парламенті Грузії під час засідання опозиційні депутатки розгорнули плакат з посланням для російського корабля, протестуючи через ситуацію з Нацбанком і виконанням західних санкцій; після того між деякими депутатами сталася бійка.

Ключові теги: Албанія
 

ТЕГИ

Курс НБУ на понеділок
 
за
курс
uah
%
USD
1
39,3969
 0,1376
0,35
EUR
1
42,3359
 0,0261
0,06

Курс обміну валют на вчора, 11:03
  куп. uah % прод. uah %
USD 39,3315  0,04 0,11 39,8738  0,05 0,14
EUR 42,1796  0,00 0,01 42,9208  0,04 0,10

Міжбанківський ринок на вчора, 11:33
  куп. uah % прод. uah %
USD 39,3800  0,15 0,38 39,4400  0,12 0,29
EUR -  - - -  - -

ТОП-НОВИНИ

ПІДПИСКА НА НОВИНИ

 

Бізнес