Авторизация

Ім'я користувача:

Пароль:

Новини

Топ-новини

Фінансові новини

Фінанси

Банки та банківські технології

Страхування

Новини економіки

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий комплекс

Право

Міжнародні новини

Україна

Політика

Бізнес

Бізнес

Новини IT

Транспорт

Аналітика

Фінанси

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий ринок

Політика

Міжнародна аналітика

Бізнес

Прес-релізи

Новини компаній

Корирування

Курс НБУ

Курс валют

Курс долара

Курс євро

Курс британського фунта

Курс швейцарського франка

Курс канадського долара

Міжбанк

Веб-майстру

Інформери

Інформер курсів НБУ

Інформер курс обміну валют

Інформер міжбанківські курси

Графіки

Графік курсів валют НБУ

Графік курс обміну валют

Графік міжбанківській курс

Експорт новин

Інформація про BIN.ua

Про сайт BIN.ua

Реклама на сайті

Контакти

Підписка на новини

Ціни на золото знижуються в очікуванні виступу Пауелла, зарплати в центрі уваги; мідь слабшає

08:41 02.07.2024 |

Фінанси

 

Ціни на золото трохи знизилися на азіатських торгах у вівторок, залишаючись у вузькому торговому діапазоні, оскільки очікування безлічі сигналів щодо процентних ставок в США утримувало трейдерів в значній мірі в несприятливому настрої щодо ринків металів.

Жовтий метал продовжував падати в червні, оскільки побоювання щодо високих процентних ставок в США підштовхували долар і прибутковість казначейських облігацій до зростання. Ціна на золото також залишалася на рівні 2300 доларів за унцію.

Спотове золото о 06:29 EET впало на 0,2% до 2326,47 доларів за унцію, в той час як ф'ючерси на золото, термін дії яких закінчується в серпні, впали на 0,1% до 2335,80 доларів за унцію.

Ціна на золото залишається обмеженою діапазоном, зосереджуючись в основному на безлічі сигналів щодо процентних ставок, які мають надійти цього тижня.

Голова Федеральної резервної системи Джером Пауелл виступить на конференції Європейського центрального банку пізніше у вівторок, хоча навряд чи він дасть якісь нові коментарі щодо процентних ставок.

Але окрім виступу Пауелла, в середу будуть опубліковані протоколи червневого засідання ФРС, після того, як центральний банк значно применшив очікування щодо зниження процентних ставок під час засідання.

У п'ятницю будуть опубліковані дані по заробітній платі в несільськогосподарському секторі, які дадуть більше інформації про ринок праці, який останніми місяцями демонструє значні темпи зростання. Цей сектор також є ключовим фактором для ФРС при зниженні ставок.

Золото отримало незначну підтримку від нещодавнього збільшення очікувань щодо зниження ставки у вересні. CME Fedwatch Tool показує, що трейдери встановлюють ціни з майже 60% ймовірністю того, що ФРС знизить ставку на 25 базисних пунктів.

Високі ставки не обіцяють нічого хорошого для золота та інших дорогоцінних металів, оскільки вони збільшують альтернативну вартість інвестицій в недохідні активи.

Проте, збільшення обсягів купівлі золота центральними банками, особливо в Азії, дозволило золоту утримувати високі позиції на початку року.

Інші дорогоцінні метали знизилися у вівторок. Ф'ючерси на платину впали на 0,3% до $990,15 за унцію, а ф'ючерси на срібло - на 0,1% до $29,582 за унцію.

Серед промислових металів, ціни на мідь у вівторок ще більше знизилися, оскільки настрої по відношенню до основного імпортера Китаю залишалися в основному негативними. Побоювання з приводу уповільнення темпів зростання світової економіки також сильно вплинули на ціни.

Базові ф'ючерси на мідь на Лондонській біржі металів стабілізувалися на рівні $9 644,50 за тонну після різкого падіння в понеділок, тоді як місячні ф'ючерси на мідь продовжили втрати, впавши до $4,4065 за фунт.

Змішані дані по індексу менеджерів із закупівель з Китаю дали різні сигнали про економічне відновлення в країні.

Третій пленум Комуністичної партії Китаю - зустріч високопосадовців, яка має відбутися в липні - тепер має дати більше сигналів щодо країни.

За матеріалами: investing.com
Ключові теги: золото
 

ТЕГИ

Курс НБУ на сьогодні
 
за
курс
uah
%
USD
1
40,7599
 0,0123
0,03
EUR
1
43,8495
 0,1518
0,35

Курс обміну валют на вчора, 10:08
  куп. uah % прод. uah %
USD 40,4652  0,10 0,25 41,0896  0,15 0,37
EUR 43,5200  0,09 0,21 44,2776  0,14 0,33

Міжбанківський ринок на вчора, 11:33
  куп. uah % прод. uah %
USD 40,8000  0,10 0,25 40,8200  0,10 0,26
EUR -  - - -  - -

ТОП-НОВИНИ

ПІДПИСКА НА НОВИНИ

 

Бізнес