Авторизация

Ім'я користувача:

Пароль:

Новини

Топ-новини

Фінансові новини

Фінанси

Банки та банківські технології

Страхування

Новини економіки

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий комплекс

Право

Міжнародні новини

Україна

Політика

Бізнес

Бізнес

Новини IT

Транспорт

Аналітика

Фінанси

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий ринок

Політика

Міжнародна аналітика

Бізнес

Прес-релізи

Новини компаній

Корирування

Курс НБУ

Курс валют

Курс долара

Курс євро

Курс британського фунта

Курс швейцарського франка

Курс канадського долара

Міжбанк

Веб-майстру

Інформери

Інформер курсів НБУ

Інформер курс обміну валют

Інформер міжбанківські курси

Графіки

Графік курсів валют НБУ

Графік курс обміну валют

Графік міжбанківській курс

Експорт новин

Інформація про BIN.ua

Про сайт BIN.ua

Реклама на сайті

Контакти

Підписка на новини

Долар коливається, оскільки ринки очікують на нові підказки від ФРС

07:59 18.06.2024 |

Фінанси

 

Долар знизився у вівторок, продовживши втрати попереднього дня по відношенню до євро і фунта стерлінгів, оскільки ринкові побоювання щодо ризиків, пов'язаних з ультраправим урядом Франції, відступили.

Американська валюта не змогла отримати підтримку від зростання прибутковості казначейських облігацій протягом ночі, оскільки інвестори очікують ключового звіту по роздрібних продажах і коментарів представників Федеральної резервної системи, щоб краще оцінити час і темпи зниження процентних ставок.

Індекс долара США, який вимірює курс долара по відношенню до євро, фунта стерлінгів і чотирьох інших основних валют, трохи знизився до 105,26 на початку азіатських торгів, продовживши свій відступ від п'ятничного 1,5-місячного максимуму, що становив 105,80.

Зростання індексу в основному було викликане різким розпродажем євро після того, як минулого тижня президент Франції Еммануель Макрон оголосив шоковуючі дострокові вибори у відповідь на поразку його правлячої центристської партії від євроскептичної партії "Національне об'єднання" Марін Ле Пен на виборах до Європарламенту.

"Стає зрозуміло, що підвішений парламент є базовим сценарієм для ринку, і більш спокійні голови стверджують, що будь-який уряд, до складу якого увійде партія Ле Пен "Національне об'єднання", навряд чи буде занадто інтенсивно розхитувати фіскальний човен", - сказав Кріс Вестон, керівник аналітичного відділу Pepperstone.

"Ле Пен має виграти президентські вибори в 2027 році, а це може статися лише в тому випадку, якщо партія завоює повагу на ринку облігацій".

Євро додав 0,04% до $1,0738, додавши до зростання попередньої сесії на 0,26%. Фунт стерлінгів зріс на 0,06% до $1,2712.

Долар мало змінився і склав 157,66 ієни.

Долар США тягнеться в обох напрямках, оскільки м'які показники інфляції в США контрастують із загальною яструбиною позицією чиновників ФРС на засіданні минулого тижня, коли вони скоротили свій попередній середній прогноз зниження ставок в цьому році на три чверті пункту, до одного пункту.

Президент ФРБ Філадельфії Патрік Харкер заявив у понеділок, що він перебуває в таборі прихильників однократного зниження ставки, але залишив двері відкритими для зміни своєї думки залежно від нових даних, що надходять.

Пізніше в цей же день на трибуну в різних місцях вийде довгий список чиновників ФРС, в тому числі Сьюзан Коллінз з ФРБ Бостона і Томас Баркін з ФРБ Річмонда.

Задовго до цього очікується, що Резервний банк Австралії у вівторок залишить ставки незмінними на п'ятому засіданні, причому більшість економістів в опитуванні Reuters прогнозують перше зниження ставок в четвертому кварталі.

"Фінансові ринки майже не оцінюють шанси на зміну облікової ставки Резервного банку Австралії сьогодні (і ми з цим згодні), - написала економіст Commonwealth Bank of Australia Крістіна Кліфтон у своїй записці.

"Якщо не буде суттєвих змін в заяві після засідання, ми очікуємо, що заява РБА не матиме суттєвого впливу на австралійський долар".

Австралієць додав 0,08% до $0,66175. Новозеландський ківі-долар також виріс на 0,08% і торгується на рівні $0,6136.

За матеріалами: investing.com
 

ТЕГИ

Курс НБУ на сьогодні
 
за
курс
uah
%
USD
1
40,6545
 0,1040
0,26
EUR
1
43,5450
 0,0262
0,06

Курс обміну валют на сьогодні, 10:50
  куп. uah % прод. uah %
USD 40,3180  0,04 0,09 40,9236  0,02 0,04
EUR 43,2952  0,10 0,23 44,0648  0,07 0,16

Міжбанківський ринок на сьогодні, 11:33
  куп. uah % прод. uah %
USD 40,5200  0,16 0,41 40,5400  0,16 0,39
EUR -  - - -  - -

ТОП-НОВИНИ

ПІДПИСКА НА НОВИНИ

 

Бізнес