Авторизация

Ім'я користувача:

Пароль:

Новини

Топ-новини

Фінансові новини

Фінанси

Банки та банківські технології

Страхування

Новини економіки

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий комплекс

Право

Міжнародні новини

Україна

Політика

Бізнес

Бізнес

Новини IT

Транспорт

Аналітика

Фінанси

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий ринок

Політика

Міжнародна аналітика

Бізнес

Прес-релізи

Новини компаній

Корирування

Курс НБУ

Курс валют

Курс долара

Курс євро

Курс британського фунта

Курс швейцарського франка

Курс канадського долара

Міжбанк

Веб-майстру

Інформери

Інформер курсів НБУ

Інформер курс обміну валют

Інформер міжбанківські курси

Графіки

Графік курсів валют НБУ

Графік курс обміну валют

Графік міжбанківській курс

Експорт новин

Інформація про BIN.ua

Про сайт BIN.ua

Реклама на сайті

Контакти

Підписка на новини

Долар взяв перепочинок перед даними по зайнятості в США

08:03 04.04.2024 |

Фінанси

 

У четвер курс долара впав нижче нещодавніх піків, оскільки трейдери сприйняли заяву голови Федеральної резервної системи Джерома Пауелла, щодо ймовірності зниження процентних ставок цього року, як заспокійливу, в очікуванні останніх даних по ринку праці США.

Несподіване сповільнення зростання сфери послуг в США також підтримало очікування зниження ставок і посилило тиск на долар, хоча за підсумками року він залишається валютою G10 з найкращими показниками, оскільки ці очікування є набагато скромнішими, ніж три місяці тому.

Єна, яка останнім часом була заморожена ризиком офіційного втручання, також навряд чи відчула значне полегшення, і була на рівні 151,56, більш-менш там, де вона перебувала протягом трьох тижнів.

Євро, який за ніч зріс на 0,6%, повернувся до середини діапазону, в якому він тримався протягом року, на рівні $1,0837. Європейська інфляція в середу виявилася м'якшою, ніж очікувалося, що посилило очікування зниження європейської процентної ставки в червні.

Джером Пауелл зробив виважену заяву, зазначивши, що політики будуть керуватися економічними даними. Трейдери зосередилися на його думці, що останні дані не змінили його широкого прогнозу, а також на його нагадуванні, що "більшість учасників FOMC вважають за доцільне почати зниження облікової ставки в певний момент цього року".

"Промова в цілому підтвердила, що ФРС перебуває на шляху до зниження ставок цього року, а дані визначатимуть час. Ми вважаємо, що до липня ФРС, швидше за все, матиме достатньо впевненості, щоб почати знижувати ставки", - зазначають аналітики ANZ.

Ціни на ф'ючерси були в цілому стабільними, і ринки вважають, що ймовірність зниження ставки ФРС в червні становить близько 60%.

Австралійський долар перевищив свою 200-денну ковзну середню, коли долар США знизився протягом ночі, і в четвер був стабільним на рівні $0,6568.

Курс австралійця до новозеландського долара досяг п'ятимісячного максимуму, оскільки трейдери очікують, що новозеландська ставка буде знижена в серпні, а австралійська - призупинена до листопада.

Новозеландський долар виріс на 0,7% по відношенню до долара США за ніч, щоб знову закріпитися вище $0,60. Останній раз він торгувався на рівні $0,6013. Стерлінг купив $1,2645 - також в середині діапазону, який він утримує з грудня.

Китайські ринки були закриті на вихідні.

Індекс долара США, який цього року зріс на 2,8% після того, як ринкові очікування щодо зниження ставки в США більш ніж на 160 базисних пунктів зменшилися вдвічі, востаннє був на рівні 104,22. У вівторок він досяг максимуму за чотири з половиною місяці - 105,10.

Прибутковість казначейських облігацій США, яка зросла на початку тижня, трохи знизилася протягом ночі.

Пізніше в четвер будуть опубліковані індекси ділової активності в Європі, а також протокол засідання Європейського центрального банку, що відбулося минулого місяця. До кінця тижня основна увага буде прикута до даних по ринку праці в США, які вийдуть в п'ятницю.

За матеріалами: investing.com
 

ТЕГИ

Курс НБУ на сьогодні
 
за
курс
uah
%
USD
1
39,5345
 0,1025
0,26
EUR
1
42,3098
 0,0112
0,03

Курс обміну валют на сьогодні, 11:03
  куп. uah % прод. uah %
USD 39,3315  0,04 0,11 39,8738  0,05 0,14
EUR 42,1796  0,00 0,01 42,9208  0,04 0,10

Міжбанківський ринок на сьогодні, 11:33
  куп. uah % прод. uah %
USD 39,3800  0,15 0,38 39,4400  0,12 0,29
EUR -  - - -  - -

ТОП-НОВИНИ

ПІДПИСКА НА НОВИНИ

 

Бізнес