Авторизация

Ім'я користувача:

Пароль:

Новини

Топ-новини

Фінансові новини

Фінанси

Банки та банківські технології

Страхування

Новини економіки

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий комплекс

Право

Міжнародні новини

Україна

Політика

Бізнес

Бізнес

Новини IT

Транспорт

Аналітика

Фінанси

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий ринок

Політика

Міжнародна аналітика

Бізнес

Прес-релізи

Новини компаній

Корирування

Курс НБУ

Курс валют

Курс долара

Курс євро

Курс британського фунта

Курс швейцарського франка

Курс канадського долара

Міжбанк

Веб-майстру

Інформери

Інформер курсів НБУ

Інформер курс обміну валют

Інформер міжбанківські курси

Графіки

Графік курсів валют НБУ

Графік курс обміну валют

Графік міжбанківській курс

Експорт новин

Інформація про BIN.ua

Про сайт BIN.ua

Реклама на сайті

Контакти

Підписка на новини

Долар тримається у вузькому діапазоні напередодні даних ФРС із зайнятості

08:26 30.01.2024 |

Фінанси

 

У вівторок долар тримався у вузькому діапазоні проти основних валют, оскільки трейдери чекають на рішення Федеральної резервної системи з грошово-кредитної політики, щоб отримати підказки про те, коли центральний банк США може знизити ставки.

Тим часом, дані з відкриття вакансій від Міністерства праці США, які будуть опубліковані сьогодні, послужать попереднім переглядом звіту про заробітну плату, який буде опублікований у п'ятницю.

В Азії долар залишався стабільним, учасники ринку обережно діяли напередодні дводенного засідання FOMC, яке стартує у вівторок.

Хоча очікується, що ФРС збереже відсоткові ставки, основну увагу буде приділено тону, яким промовлятиме голова ФРС Джером Пауелл на прес-конференції в середу, а також будь-яким натякам на зниження ставок у найближчому майбутньому.

Ринки в даний час оцінюють ймовірність того, що центральний банк США почне скорочення ставок у березні, з ймовірністю 46,6%, знизившись з 73,4% місяцем раніше, згідно з даними CME FedWatch Tool, оскільки дані зміцнюють думку про те, що економічний зростання залишається стійким.

"Я підозрюю, що засідання FOMC не буде таким миролюбним, як передбачають поточні ринкові ціни", - сказав Метт Сімпсон, старший ринковий аналітик City Index.

"Якщо вірити недавнім коментарям ФРС, ФРС навряд чи випустить голуба на публіку, а це ризикує відскоком долара США та прибутковості".

Дані щодо відкриття вакансій у США у вівторок започаткують тиждень даних про зайнятість усередині країни, а кульмінацією стане ключовий звіт із зайнятості в США за січень, який вийде у п'ятницю. Дані дадуть ще одне уявлення про те, чи найбільша економіка світу залишиться сильною після агресивної кампанії ФРС з підвищення ставок.

Єврозона також запропонує ще один погляд на економіку, опублікувавши у вівторок оперативні дані щодо ВВП за четвертий квартал, але очікується, що прогноз буде набагато слабшим, ніж у американського аналога.

Тим часом політики Європейського центрального банку в понеділок розійшлися в думках щодо точних термінів скорочення або приводу для дій, хоча це не завадило трейдерам повністю оцінити цей крок у квітні.

Євро практично не змінився і становив $1,0838.

Востаннє фунт стерлінгів торгувався на рівні $1,2716, утримуючись напередодні засідання Банку Англії щодо грошово-кредитної політики цього тижня.

Долар впав на 0,15% до єни до 147,24 за долар.

Рівень безробіття в Японії впав до 2,4% у грудні порівняно з попереднім місяцем, як показали урядові дані у вівторок, що трохи нижче за середній прогноз економістів у 2,5%, згідно з опитуванням Reuters.

"Судячи з протоколу Банку Японії (грудень), політики все більше впевнені в перспективах інвестицій через більш високу корпоративну прибутковість, хоча все ще зберігається невизначеність щодо темпів зростання заробітної плати", - сказав Вей Лян Чанг, валютний і кредитний стратег DBS.

«Коректування NIRP (політики негативних відсоткових ставок) більш ймовірне у другому кварталі після весняних переговорів із заробітної плати, і курс долара до єни більшою мірою залежатиме від ФРС, ніж будь-які очікування зміни політики Банку Японії в короткостроковій перспективі. "

За матеріалами: investing.com
 

ТЕГИ

Курс НБУ на сьогодні
 
за
курс
uah
%
USD
1
39,6015
 0,0687
0,17
EUR
1
42,4409
 0,0796
0,19

Курс обміну валют на 26.04.24, 10:50
  куп. uah % прод. uah %
USD 39,3800  0,01 0,04 39,9436  0,05 0,12
EUR 42,2168  0,05 0,11 42,9988  0,04 0,08

Міжбанківський ринок на 26.04.24, 11:33
  куп. uah % прод. uah %
USD 39,5900  0,11 0,28 39,6100  0,11 0,28
EUR -  - - -  - -

ТОП-НОВИНИ

ПІДПИСКА НА НОВИНИ

 

Бізнес