Авторизация

Ім'я користувача:

Пароль:

Новини

Топ-новини

Фінансові новини

Фінанси

Банки та банківські технології

Страхування

Новини економіки

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий комплекс

Право

Міжнародні новини

Україна

Політика

Бізнес

Бізнес

Новини IT

Транспорт

Аналітика

Фінанси

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий ринок

Політика

Міжнародна аналітика

Бізнес

Прес-релізи

Новини компаній

Корирування

Курс НБУ

Курс валют

Курс долара

Курс євро

Курс британського фунта

Курс швейцарського франка

Курс канадського долара

Міжбанк

Веб-майстру

Інформери

Інформер курсів НБУ

Інформер курс обміну валют

Інформер міжбанківські курси

Графіки

Графік курсів валют НБУ

Графік курс обміну валют

Графік міжбанківській курс

Експорт новин

Інформація про BIN.ua

Про сайт BIN.ua

Реклама на сайті

Контакти

Підписка на новини

Європейські акції зростають; Очікується осіння заява Великобританії

12:11 22.11.2023 |

Фінанси

 

Європейські фондові ринки у середу торгувалися трохи вище, оскільки інвестори перетравили протокол останнього засідання Федеральної резервної системи США, і навіть доходи лідера ІІ Nvidia.

О 10:05 EET індекс DAX у Німеччині торгувався на 0,3% вище, CAC 40 у Франції торгувався з підвищенням на 0,2%, а FTSE 100 у Великій Британії зріс на 0,4% .

Торгові діапазони в Європі, ймовірно, будуть обмежені в середу, за день до Дня подяки в США, оскільки інвестори перетравлюють протокол засідання ФРС на початку місяця.

Протягом останніх кількох сесій акції демонстрували сильне зростання, оскільки низка слабких показників інфляції в США та показників зайнятості посилили ставки на те, що Федеральна резервна система перестала підвищувати відсоткові ставки.

У протоколі, опублікованому у вівторок, підтверджується позиція ФРС щодо збереження ставок на обмежувальному рівні протягом деякого часу, але передбачається, що політикам буде потрібний інфляційний шок, щоб розглянути питання про нове підвищення.

Що стосується Європи, індекс споживчої довіри єврозони за листопад має бути опублікований пізніше під час сесії і, як очікується, покаже ще одне слабке значення, але основна увага може бути зосереджена на Великій Британії, де міністр фінансів Великобританії Джеремі Хант збирається виступити із щорічною осінньою заявою.

Економіка Великобританії у третьому кварталі стабілізувалася, і повідомлення преси припускають, що Хант оголосить про зниження податків, яке має підтримати слабкі перспективи зростання країни.

"Ми дійсно хочемо знизити податковий тягар, але ми робитимемо це тільки відповідально", - сказав Хант в інтерв'ю на вихідних. «Єдине, чого ми не робитимемо, - це зниження податків, яке сприятиме інфляції».

У корпоративному секторі велика увага буде приділена результатам компанії Nvidia, лідера в галузі чипів штучного інтелекту, опублікованим після закриття вівторка.

Американський технологічний гігант легко перевершив очікування третього кварталу, як і його прогнози на останній квартал, але бугаєві очікування, закладені в ці акції, настільки величезні, що акції все ще знижуються під час торгів після закриття.

У Європі компанія Thyssenkrupp повідомила про значне знецінення свого сталеливарного підрозділу через «похмурі» перспективи, наголосивши на складності спроб залучити чеську енергетичну групу EPH як співвласник бізнесу.

За матеріалами: investing.com
 

ТЕГИ

Курс НБУ на сьогодні
 
за
курс
uah
%
USD
1
41,4627
 0,2052
0,50
EUR
1
45,3457
 0,3668
0,82

Курс обміну валют на 16.07.24, 10:18
  куп. uah % прод. uah %
USD 40,7833  0,17 0,42 41,4392  0,20 0,49
EUR 44,4229  0,20 0,45 45,2717  0,27 0,61

Міжбанківський ринок на вчора, 11:33
  куп. uah % прод. uah %
USD 41,4500  0,24 0,58 41,5000  0,26 0,63
EUR -  - - -  - -

ТОП-НОВИНИ

ПІДПИСКА НА НОВИНИ

 

Бізнес