Авторизация

Ім'я користувача:

Пароль:

Новини

Топ-новини

Фінансові новини

Фінанси

Банки та банківські технології

Страхування

Новини економіки

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий комплекс

Право

Міжнародні новини

Україна

Політика

Бізнес

Бізнес

Новини IT

Транспорт

Аналітика

Фінанси

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий ринок

Політика

Міжнародна аналітика

Бізнес

Прес-релізи

Новини компаній

Корирування

Курс НБУ

Курс валют

Курс долара

Курс євро

Курс британського фунта

Курс швейцарського франка

Курс канадського долара

Міжбанк

Веб-майстру

Інформери

Інформер курсів НБУ

Інформер курс обміну валют

Інформер міжбанківські курси

Графіки

Графік курсів валют НБУ

Графік курс обміну валют

Графік міжбанківській курс

Експорт новин

Інформація про BIN.ua

Про сайт BIN.ua

Реклама на сайті

Контакти

Підписка на новини

Волл-стріт закрилася без змін після м'яких даних щодо інфляції в США за липень

07:53 11.08.2023 |

Фінанси

 

Основні індекси Волл-стріт закрилися без змін у четвер, втративши більшу частину раннього зростання після більш м'яких, ніж побоювалися, даних про інфляцію, оскільки інвестори турбуються про довгострокові перспективи економіки США і про те, чи є в акцій подальше зростання.

Дані показали, що як загальні, так і основні споживчі ціни зросли на 0,2% у липні, при цьому основний показник зафіксував річне зростання на 3,2%, а базове - на 4,7%.

У першу годину торгів три еталонні індекси зросли більш ніж на 1%, оскільки трейдери зробили ставку на те, що Федеральна резервна система США припинить подальше посилення грошово-кредитної політики в 2023 році і почне знижувати відсоткові ставки на початку наступного року.

Ціни на акції почали падати з пізнього ранку і більшу частину дня коливалися між позитивною та негативною територією.

"Люди спочатку подивилися на заголовок, і у нас було велике піднесення, але протягом дня ралі згасло, і це, ймовірно, була правильна реакція", - сказав Грегг Абелла, генеральний директор Investment Partners Asset Management.

Він зазначив, що хоча інфляція сповільнилася, якщо поглянути за межі заголовка, то з'ясувалося, що базова інфляція залишається стійкою, і в міру того, як трейдери аналізували дані, початковий позитивний настрій став більш стриманим.

Президент ФРБ Сан-Франциско Мері Дейлі висловила цей обережний тон, заявивши, що хоча останні дані щодо інфляції рухаються в правильному напрямку, необхідно більше прогресу, перш ніж вона почуватиметься комфортно, що центральний банк зробив достатньо.

Скромне зростання у четвер було лише другим позитивним днем серпня для S&P 500 та Nasdaq Composite, оскільки інвестори використали будь-яке зростання як можливість зафіксувати прибуток після п'яти місяців росту обох індексів, викликаного сильним зростанням акцій великих технологічних компаній.

«Багато технологічних оцінок ґрунтуються на падінні ставок, але, на мій погляд, у цифрах немає нічого, що говорило б про те, що ми знижуємо ставки - насправді ми можемо навіть побачити ще одне підвищення на чверть пункту до кінця року», - сказала Абелла, зазначивши, що деякі великі технологічні оцінки вже були високими.

Подальше зростання цих мегакапіталів також було обмежено висхідною динамікою 10-річних казначейських облігацій США. Прибутковість еталонної ноти знову перевищила 4% у четвер після слабкого аукціону з 30-річних паперів.

Акції Apple та Nvidia Corp впали на 0,1% і 0,4% відповідно, тоді як акції Alphabet Inc не змінилися, а акції Microsoft закрилися з невеликим зростанням.

Промисловий індекс Dow Jones зріс на 52,79 пунктів, або 0,15%, до 35 176,15 пунктів, S&P 500 додав 1,12 пунктів, або 0,03%, до 4468,83 пунктів, а Nasdaq Composite додав 15, 97 пунктів, або 0,12%, до 13 737,99 пунктів.

Основні сектори S&P були розділені порівну між такими, як промисловість і нерухомість, на негативній території, і зростаючих, включаючи послуги зв'язку.

Енергетика, один із секторів із найгіршими показниками цього року, продемонструвала шосте зростання поспіль, що на один менше семи найкращих результатів року поспіль, досягнутих у період з 23 березня по 3 квітня.

Що стосується прибутку, акції Walt Disney зросли на 4,9% після того, як перевершили прогнози Волл-стріт стосовно квартального скоригованого прибутку на акцію.

Акції Capri зросли на 55,7% після того, як більший конкурент Tapestry заявив, що придбає материнську компанію Michael Kors за 8,5 млрд доларів. Акції Tapestry знизилися на 15,9%.

Акції Alibaba, що котируються в США, зросли на 4,6% після того, як конгломерат електронної комерції повідомив про оптимістичні квартальні продажі на тлі поліпшення споживчих настроїв.

Посилюючи побоювання, президент Джо Байден у середу підписав указ, який забороняє деякі нові інвестиції США в Китаї в чутливі технології, такі як комп'ютерні чіпи, і вимагає повідомлення уряду для інвестицій в інші технологічні сектори.

Обсяг на біржах США становив 11,82 млрд акцій порівняно із середнім показником 10,95 млрд за повну сесію за останні 20 торгових днів.

S&P 500 показав 18 нових 52-тижневих максимумів та 4 нових мінімуми; Nasdaq Composite зафіксував 58 нових максимумів та 159 нових мінімумів.

За матеріалами: investing.com
 

ТЕГИ

Курс НБУ на сьогодні
 
за
курс
uah
%
USD
1
41,4220
 0,0407
0,10
EUR
1
45,2618
 0,0839
0,19

Курс обміну валют на сьогодні, 10:10
  куп. uah % прод. uah %
USD 41,2020  0,08 0,20 41,9328  0,13 0,32
EUR 44,9320  0,12 0,27 45,8752  0,09 0,19

Міжбанківський ринок на сьогодні, 11:33
  куп. uah % прод. uah %
USD 41,4150  0,01 0,01 41,4900  0,05 0,12
EUR -  - - -  - -

ТОП-НОВИНИ

ПІДПИСКА НА НОВИНИ

 

Бізнес