Авторизация

Ім'я користувача:

Пароль:

Новини

Топ-новини

Фінансові новини

Фінанси

Банки та банківські технології

Страхування

Новини економіки

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий комплекс

Право

Міжнародні новини

Україна

Політика

Бізнес

Бізнес

Новини IT

Транспорт

Аналітика

Фінанси

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий ринок

Політика

Міжнародна аналітика

Бізнес

Прес-релізи

Новини компаній

Корирування

Курс НБУ

Курс валют

Курс долара

Курс євро

Курс британського фунта

Курс швейцарського франка

Курс канадського долара

Міжбанк

Веб-майстру

Інформери

Інформер курсів НБУ

Інформер курс обміну валют

Інформер міжбанківські курси

Графіки

Графік курсів валют НБУ

Графік курс обміну валют

Графік міжбанківській курс

Експорт новин

Інформація про BIN.ua

Про сайт BIN.ua

Реклама на сайті

Контакти

Підписка на новини

Ф'ючерси на європейські акції знижуються; ринки чекають на дані щодо ВВП єврозони

10:18 08.06.2023 |

Фінанси

 

Очікується, що європейські фондові ринки відкриються в четвер трохи нижче, оскільки інвестори шукають направлення напередодні публікації даних про зростання єврозони, а також ключових засідань центральних банків наступного тижня.

О 02:00 за східним часом (06:00 за Гринвічем) ф'ючерсний контракт DAX у Німеччині торгувався на 0,3% нижче, ф'ючерсний контракт CAC 40 у Франції - на 0,2%, а ф'ючерсний контракт FTSE 100 у Великій Британії - на 0 1%.

Європейські акції, схоже, перебувають у режимі очікування напередодні нарад Європейського центрального банку та Федеральної резервної системи США щодо встановлення політики наступного тижня.

Очікується, що ЄЦБ підвищить відсоткові ставки ще на 25 базисних пунктів у четвер на тижні, а президент Крістін Лагард заявила раніше цього тижня, що інфляційний тиск залишається сильним, і вартість запозичень буде додатково підвищена, щоб упоратися з ним.

Однак наступний крок ФРС незрозумілий. Трейдери ф'ючерсами, як і раніше, оцінюють ймовірність того, що центральний банк США призупинить підвищення ставок наступного тижня, приблизно у 70%, але звіт про зайнятість минулого тижня показав, що ринок праці залишається напруженим, і індекс споживчих цін у вівторок може мати вирішальне значення.

Банк Канади наслідував приклад Резервного банку Австралії, зробивши в середу несподіване підвищення на 25 базисних пунктів, що посилило невизначеність щодо того, чи встоїть ФРС наступного тижня.

Повернувшись до Європи, інвестори, ймовірно, зосередяться на даних із безробіття в єврозоні за перший квартал і переглянутих даних про валовий внутрішній продукт за той же період.

Початковий звіт про ВВП показав, що регіон не продемонстрував зростання у перші три місяці року, додавши 1,2% у річному обчисленні, що є різким уповільненням порівняно зі зростанням на 1,8% у попередньому кварталі.

На четвер не заплановано жодних великих звітів, але Novartis може опинитися в центрі уваги після того, як швейцарський фармацевтичний гігант заявив, що його підрозділ з виробництва дженериків Sandoz, як очікується, розширить свій портфель і отримає додаткові 3 мільярди доларів чистого доходу протягом наступних п'яти років.

Продаж Sandoz торік становив близько 9 мільярдів доларів, і Novartis має намір незабаром виділити її, щоб зосередити свою увагу на своїх запатентованих рецептурних ліках.

За матеріалами: investing.com
 

ТЕГИ

Курс НБУ на понеділок
 
за
курс
uah
%
USD
1
39,6015
 0,0687
0,17
EUR
1
42,4409
 0,0796
0,19

Курс обміну валют на сьогодні, 10:50
  куп. uah % прод. uah %
USD 39,3800  0,01 0,04 39,9436  0,05 0,12
EUR 42,2168  0,05 0,11 42,9988  0,04 0,08

Міжбанківський ринок на сьогодні, 11:33
  куп. uah % прод. uah %
USD 39,5900  0,11 0,28 39,6100  0,11 0,28
EUR -  - - -  - -

ТОП-НОВИНИ

ПІДПИСКА НА НОВИНИ

 

Бізнес