Авторизация

Ім'я користувача:

Пароль:

Новини

Топ-новини

Фінансові новини

Фінанси

Банки та банківські технології

Страхування

Новини економіки

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий комплекс

Право

Міжнародні новини

Україна

Політика

Бізнес

Бізнес

Новини IT

Транспорт

Аналітика

Фінанси

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий ринок

Політика

Міжнародна аналітика

Бізнес

Прес-релізи

Новини компаній

Корирування

Курс НБУ

Курс валют

Курс долара

Курс євро

Курс британського фунта

Курс швейцарського франка

Курс канадського долара

Міжбанк

Веб-майстру

Інформери

Інформер курсів НБУ

Інформер курс обміну валют

Інформер міжбанківські курси

Графіки

Графік курсів валют НБУ

Графік курс обміну валют

Графік міжбанківській курс

Експорт новин

Інформація про BIN.ua

Про сайт BIN.ua

Реклама на сайті

Контакти

Підписка на новини

Ціни на нафту зросли більш ніж на 1% на тлі занепокоєння щодо напруженості на Близькому Сході

 

Ціни на нафту виросли більш ніж на 1% в четвер, майже відновивши втрати попередньої сесії, оскільки напруженість на Близькому Сході знову опинилася в центрі уваги напередодні виборів в США, незважаючи на змішану картину запасів палива в США.

Ф'ючерси на нафту марки Brent о 05:02 EET виросли на 95 центів, або на 1,27%, до 75,91 долара, в той час як ф'ючерси на американську нафту марки West Texas Intermediate виросли на 1 долар, або на 1,41%, до 71,77 долара, оскільки перестрілки між Ізраїлем і Хезболлою продовжували турбувати ринки з приводу поставок.

Цього тижня ціни на нафту зросли майже на 4%, що допомогло скоротити втрати минулого тижня більш ніж на 7% через занепокоєння щодо попиту з боку Китаю і послаблення побоюваннь щодо потенційних перебоїв, викликаних бойовими діями на Близькому Сході.

«Нерівна гра цін на нафту - це суміш технічної реакції на майбутню невизначеність», - говорить Пріянка Сачдева, старший ринковий аналітик Phillip Nova.

«На тлі відсутності підтримуючого каталізатора і хворобливих настроїв на всіх нафтових ринках, нафтові бугаї кидаються на будь-який додатковий заголовок про ескалацію конфлікту на Близькому Сході, що виглядає цілком виправданим», - додала вона.

Ізраїль завдав ударів по столиці Сирії Дамаску рано вранці в четвер, повідомили сирійські державні ЗМІ, що стало останньою такою атакою на тлі війни в Газі.

Це сталося після попередніх ізраїльських ударів по південних передмістях Бейрута в середу і після того, як Хезболла заявила, що вона вперше випустила високоточні керовані ракети по ізраїльських цілях.

Перестрілки, що посилюються, відбуваються в той час, коли Вашингтон робить останній серйозний поштовх для досягнення миру між Ізраїлем і підтримуваними Іраном угрупованнями Хезболла і Хамас напередодні президентських виборів у США 5 листопада, які можуть змінити політику США на Близькому Сході.

За словами Сачдеви з Phillip Nova, поточна волатильність напередодні критично важливого тижня виборів в США, за яким послідує політичне рішення ФРС, забезпечує достатню тягу, щоб викликати більш різкі коливання, навіть незважаючи на те, що поставки залишаються достатніми.

Тим часом, згідно з даними Управління енергетичної інформації США, опублікованими в середу, запаси нафти в США зросли на 5,5 млн барелів минулого тижня, в порівнянні з очікуваннями аналітиків, опитаних агентством Reuters, які прогнозували зростання на 270 000 барелів.

Незважаючи на накопичення запасів, імпліцитний попит все одно зріс, зазначають аналітики ANZ у своїй записці для клієнтів.

Також на фронті попиту на нафту підтримку надало зростання попиту на дистиляти, як зазначають аналітики JP Morgan в клієнтській замітці, підкреслюючи високий попит на подорожі в Азії і послідовне скорочення запасів дистилятів на кількох основних ринках.

За матеріалами: investing.com
 

ТЕГИ

Курс НБУ на сьогодні
 
за
курс
uah
%
USD
1
41,3135
 0,0505
0,12
EUR
1
44,7136
 0,1723
0,39

Курс обміну валют на сьогодні, 10:24
  куп. uah % прод. uah %
USD 40,9635  0,05 0,13 41,5812  0,03 0,06
EUR 44,4462  0,03 0,07 45,1546  0,04 0,08

Міжбанківський ринок на сьогодні, 11:33
  куп. uah % прод. uah %
USD 41,3300  0,02 0,05 41,3450  0,02 0,06
EUR -  - - -  - -

ТОП-НОВИНИ

ПІДПИСКА НА НОВИНИ

 

Бізнес