Авторизация

Ім'я користувача:

Пароль:

Новини

Топ-новини

Фінансові новини

Фінанси

Банки та банківські технології

Страхування

Новини економіки

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий комплекс

Право

Міжнародні новини

Україна

Політика

Бізнес

Бізнес

Новини IT

Транспорт

Аналітика

Фінанси

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий ринок

Політика

Міжнародна аналітика

Бізнес

Прес-релізи

Новини компаній

Корирування

Курс НБУ

Курс валют

Курс долара

Курс євро

Курс британського фунта

Курс швейцарського франка

Курс канадського долара

Міжбанк

Веб-майстру

Інформери

Інформер курсів НБУ

Інформер курс обміну валют

Інформер міжбанківські курси

Графіки

Графік курсів валют НБУ

Графік курс обміну валют

Графік міжбанківській курс

Експорт новин

Інформація про BIN.ua

Про сайт BIN.ua

Реклама на сайті

Контакти

Підписка на новини

Нафта падає через побоювання, що плани стимулювання Китаю недостатньо стимулюють попит

 

Ціни на нафту впали в середу, оскільки інвестори переоцінили здатність китайських планів стимулювання економіки стимулювати зростання попиту на паливо в найбільшому в світі імпортері нафти.

Ф'ючерси на нафту марки Brent о 06:15 EET впали на 17 центів, або на 0,2%, до 75 доларів за барель. Американська нафта марки West Texas Intermediate подешевшала на 24 центи, або на 0,3%, до 71,32 долара за барель.

У вівторок ціни зросли приблизно на 1,7% після того, як Китай оголосив про найагресивніші заходи економічного стимулювання з часів пандемії COVID-19, включаючи зниження процентних ставок і державне фінансування.

Аналітики, однак, попереджають, що для підвищення довіри до другої за величиною економіки світу необхідна більша фіскальна допомога, і це послабило початковий вплив на ціни на нафту.

«Відсутність більш конкретного фіскального підходу все ще викликає певні застереження щодо того, чи вдасться зберегти економічне зростання», - сказав Єп Джун Ронг, ринковий стратег IG.

За словами Йеапа, на ринку нафти спостерігається загальний брак тяги, обсяги торгів нижчі, ніж зазвичай, що, ймовірно, також пов'язано з падінням споживчої довіри в США. У вересні вона впала до найнижчого рівня за останні три роки, причому особливе занепокоєння викликає наявність робочих місць.

Проте скорочення запасів сирої нафти і палива в США надало певну підтримку ринку, який загалом піднявся після того, як 10 вересня ціни впали до найнижчого рівня з 2021 року.

Минулого тижня запаси нафти в США скоротилися на 4,34 млн барелів, тоді як запаси бензину впали на 3,44 млн барелів, а запаси дистилятів - на 1,12 млн барелів, повідомляють джерела на ринку з посиланням на дані Американського інституту нафти, опубліковані у вівторок.

Посилення конфлікту на Близькому Сході між підтримуваною Іраном Хезболлою в Лівані та Ізраїлем також підтримало ціни на нафту, а транскордонні ракетні обстріли з обох сторін збільшили побоювання щодо розширення війни в ключовому регіоні-виробнику.

У середу Хезболла підтвердила, що старший командир Ібрагім Кубайсі був убитий в результаті ізраїльських авіаударів по ліванській столиці, як Ізраїль оголосив раніше. Ізраїль заявив, що Кубайсі очолював ракетні війська угруповання.

Ураган, що загрожує узбережжю Мексиканської затоки США, змінив курс на Флориду і віддалився від нафто- і газодобувних районів поблизу Техасу, Луїзіани і Міссісіпі.

За матеріалами: investing.com
 

ТЕГИ

Курс НБУ на сьогодні
 
за
курс
uah
%
USD
1
41,2085
 0,0562
0,14
EUR
1
45,9598
 0,2360
0,51

Курс обміну валют на сьогодні, 10:22
  куп. uah % прод. uah %
USD 40,8562  0,08 0,18 41,4838  0,08 0,20
EUR 45,7643  0,04 0,10 46,4438  0,09 0,19

Міжбанківський ринок на вчора, 11:33
  куп. uah % прод. uah %
USD 41,2400  0,06 0,15 41,2600  0,06 0,15
EUR -  - - -  - -

ТОП-НОВИНИ

ПІДПИСКА НА НОВИНИ

 

Бізнес