Авторизация

Ім'я користувача:

Пароль:

Новини

Топ-новини

Фінансові новини

Фінанси

Банки та банківські технології

Страхування

Новини економіки

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий комплекс

Право

Міжнародні новини

Україна

Політика

Бізнес

Бізнес

Новини IT

Транспорт

Аналітика

Фінанси

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий ринок

Політика

Міжнародна аналітика

Бізнес

Прес-релізи

Новини компаній

Корирування

Курс НБУ

Курс валют

Курс долара

Курс євро

Курс британського фунта

Курс швейцарського франка

Курс канадського долара

Міжбанк

Веб-майстру

Інформери

Інформер курсів НБУ

Інформер курс обміну валют

Інформер міжбанківські курси

Графіки

Графік курсів валют НБУ

Графік курс обміну валют

Графік міжбанківській курс

Експорт новин

Інформація про BIN.ua

Про сайт BIN.ua

Реклама на сайті

Контакти

Підписка на новини

Нафта практично не змінилася, оскільки економічні проблеми компенсували побоювання щодо поставок на Близький Схід

 

Нафта практично не змінилася в середу після падіння протягом трьох днів, оскільки побоювання щодо уповільнення попиту в Європі компенсували побоювання з приводу перебоїв у постачаннях на Близькому Сході, спричинених конфліктом між Ізраїлем та ХАМАС у секторі Газа.

Ф'ючерси на нафту марки Brent о 06:45 EET подорожчали на 6 центів до $88,13 за барель, а ф'ючерси на американську нафту West Texas Intermediate зросли на 1 цент до $83,75 за барель.

Дані про ділову активність у єврозоні цього місяця несподівано впали, припускаючи, що блок може зануритися в рецесію, що погіршить перспективи попиту на нафту. Загалом нафтопереробні заводи регіону споживають менше нафти, ніж рік тому, на тлі млявого економічного зростання, як показали дані Euroilstock.

Країни наполягають на паузі чи припиненні вогню у бойових діях між Ізраїлем та ХАМАСом у секторі Газа, щоб гуманітарна допомога могла бути доставлена обложеним палестинським громадянам, а лідери США та Саудівської Аравії у вівторок обговорили зусилля щодо запобігання розширенню конфлікту до потенціалу.

«Откат нафти збігся з розчаровуюче м'яким європейським індексом PMI, що передбачає, принаймні, деяке пом'якшення з боку попиту, а не пов'язане з пом'якшенням пов'язаних з війною загроз перебоїв у постачаннях», - сказав Вішну Варатан, голова відділу економіки та стратегії Mizuho Банк. , у примітці.

"Звичайно, недостатньо, щоб з якоюсь впевненістю заявляти, що премія за геополітичний ризик, пов'язана з конфліктом між Ізраїлем та Хамасом, значно і надовго розвіялася", - сказав Варатан.

Ціни на сиру нафту можуть знайти деяку підтримку, оскільки вищий парламент Китаю, найбільшого у світі імпортера нафти, схвалив законопроект про випуск суверенних облігацій на суму 1 трильйон юанів (137 мільярдів доларів США) і дозволив місцевим урядам випускати нові боргові зобов'язання зі своєї квоти на 2024 рік, щоб стимулювати зростання нафтових цін. економіка.

Падіння запасів сирої нафти в США, найбільшому у світі споживачі нафти, також підтримало ціни. Запаси нафти в США скоротилися приблизно на 2,7 мільйона барелів за тиждень, що закінчився 20 жовтня, згідно з джерелами на ринку, що посилаються на дані Американського інституту нафти у вівторок.

Це суперечить восьми аналітикам, опитаним агентством Reuters, які підрахували, що запаси сирої нафти в середньому зросли приблизно на 200 000 барелів на тиждень.

Запаси бензину скоротилися на 4,2 мільйона барелів, а запаси дистилятів впали приблизно на 2,3 мільйона барелів, свідчать дані API.

Дані уряду США із запасів будуть опубліковані пізніше в середу.

За матеріалами: investing.com
 

ТЕГИ

Курс НБУ на завтра
 
за
курс
uah
%
USD
1
40,7476
 0,1063
0,26
EUR
1
43,6977
 0,0124
0,03

Курс обміну валют на сьогодні, 10:20
  куп. uah % прод. uah %
USD 40,3642  0,08 0,20 40,9388  0,06 0,14
EUR 43,4277  0,09 0,22 44,1338  0,04 0,09

Міжбанківський ринок на сьогодні, 11:33
  куп. uah % прод. uah %
USD 40,7000  0,04 0,10 40,7150  0,04 0,09
EUR -  - - -  - -

ТОП-НОВИНИ

ПІДПИСКА НА НОВИНИ

 

Бізнес