Авторизация

Ім'я користувача:

Пароль:

Новини

Топ-новини

Фінансові новини

Фінанси

Банки та банківські технології

Страхування

Новини економіки

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий комплекс

Право

Міжнародні новини

Україна

Політика

Бізнес

Бізнес

Новини IT

Транспорт

Аналітика

Фінанси

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий ринок

Політика

Міжнародна аналітика

Бізнес

Прес-релізи

Новини компаній

Корирування

Курс НБУ

Курс валют

Курс долара

Курс євро

Курс британського фунта

Курс швейцарського франка

Курс канадського долара

Міжбанк

Веб-майстру

Інформери

Інформер курсів НБУ

Інформер курс обміну валют

Інформер міжбанківські курси

Графіки

Графік курсів валют НБУ

Графік курс обміну валют

Графік міжбанківській курс

Експорт новин

Інформація про BIN.ua

Про сайт BIN.ua

Реклама на сайті

Контакти

Підписка на новини

Індустріальний парк Future Industry Hub з інвестиціями близько 1 млрд грн спеціалізуватиметься на м'ясопереробці

09:20 08.10.2024 |

Новини АПК

 

Індустріальний парк Future Industry Hub на Хмельниччині, зареєстрований урядом минулого тижня, має намір стати потужним хабом м'ясопереробної галузі: на площі 10 га інвестори створять підприємства з переробки свинини і курятини та розмістять комплекс із виробництва м'ясних напівфабрикатів, ковбас і консервів і холодильний цех для зберігання м'яса, повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в групі компаній VITAGRO.

"Орієнтовні загальні інвестиції в проєкт оцінюються на рівні 1 млрд грн, з яких частина - власні кошти групи компаній VITAGRO", - зазначили в групі.

Уточнюється, що власні кошти будуть спрямовані на підготовчі та земельні роботи на ділянці, проєктування, мережеве підключення, інфраструктурну підготовку об'єкта, узгодження та введення в експлуатацію, і цей етап інвестори планують завершити до кінця 2025 року. Паралельно група компаній VITAGRO працює з майбутніми резидентами індустріального парку і залучатиме від них додаткові інвестиції.

"Наше завдання - створити умови, за яких в Україні загалом і на Хмельниччині буде більше інноваційних та екологічно чистих підприємств, що забезпечують глибоку переробку продукції тваринництва та створюють більше доданої вартості. Це дасть змогу українській економіці з сировинної поступово ставати високотехнологічною", - зазначив директор з розвитку та інвестицій групи компаній VITAGRO Сергій Савчук.

За умовами проєкту, у Future Industry Hub створять щонайменше 350 робочих місць, із яких близько 300 - це працівники промислових підприємств індустріального парку, а решта 50 - адміністративний персонал.

Заробітна плата в індустріальному парку, за оцінками його ініціаторів, планується на 30-45% вищою за середню заробітну плату в регіоні.

У групі додали, що після повного введення в експлуатацію та побудови всіх підприємств завдяки індустріальному парку до місцевого бюджету Волочиської ОТГ Хмельницької області щорічно додатково надходитиме понад 13 млн грн податків та інших відрахувань.

VITAGRO - одна з великих українських груп з активами в аграрній, енергетичній, переробній, будівельній та хімічній галузях, що веде свою діяльність з 1998 року. Група володіє підприємствами в Хмельницькій, Рівненській, Волинській, Івано-Франківській та Київській областях. Її земельний банк становить близько 90 тис. га. Група також опікується тваринництвом, садівництвом, відновлюваною енергетикою, виробництвом добрив і комбікормів, а також будівництвом і виробництвом будівельних матеріалів. Головний офіс VITAGRO розташований у Хмельницькому.

За матеріалами: Інтерфакс-Україна
 

ТЕГИ

Курс НБУ на завтра
 
за
курс
uah
%
USD
1
41,1756
 0,0205
0,05
EUR
1
45,2437
 0,0227
0,05

Курс обміну валют на сьогодні, 10:07
  куп. uah % прод. uah %
USD 40,9083  0,01 0,01 41,5029  0,00 0,00
EUR 45,1054  0,04 0,08 45,7683  0,05 0,12

Міжбанківський ринок на сьогодні, 11:33
  куп. uah % прод. uah %
USD 41,1750  0,03 0,06 41,1900  0,03 0,06
EUR -  - - -  - -

ТОП-НОВИНИ

ПІДПИСКА НА НОВИНИ

 

Бізнес