Авторизация

Ім'я користувача:

Пароль:

Новини

Топ-новини

Фінансові новини

Фінанси

Банки та банківські технології

Страхування

Новини економіки

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий комплекс

Право

Міжнародні новини

Україна

Політика

Бізнес

Бізнес

Новини IT

Транспорт

Аналітика

Фінанси

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий ринок

Політика

Міжнародна аналітика

Бізнес

Прес-релізи

Новини компаній

Корирування

Курс НБУ

Курс валют

Курс долара

Курс євро

Курс британського фунта

Курс швейцарського франка

Курс канадського долара

Міжбанк

Веб-майстру

Інформери

Інформер курсів НБУ

Інформер курс обміну валют

Інформер міжбанківські курси

Графіки

Графік курсів валют НБУ

Графік курс обміну валют

Графік міжбанківській курс

Експорт новин

Інформація про BIN.ua

Про сайт BIN.ua

Реклама на сайті

Контакти

Підписка на новини

Турецький виробник генераторів «Далгакиран» інвестував у нові потужності в Україні

Турецький виробник генераторів «Далгакиран» інвестував у нові потужності в Україні

 

Попри повномасштабну війну іноземний бізнес продовжує інвестувати в Україну. Під час війни та відключень електроенергії, турецька енергетична компанія Dalgakiran допомогла завершити будівництво заводу ТОВ "Далгакиран компресор Україна" у Київській області, с. Білогородка.

ТОВ "Далгакиран компресор Україна" є представництвом турецької компанії "Далгакиран компресор" (Dalgakiran). Вона спеціалізується на виробництві та обслуговуванні генераторного та компресорного обладнання, систем охолодження, промислових насосів. Працює в Україні вже 19 років і за цей час реалізувала понад 5000 проєктів. Має представництва в 11 великих містах України і понад сімдесят власних мобільних сервісних бригад.

Турецький виробник генераторів «Далгакиран» інвестував у нові потужності в Україні

 

Будівництво офісу і потужностей у Київській області ТОВ "Далгакиран компресор Україна" було розпочало ще до початку великої війни. Зараз, завдяки інвестиціям турецької сторони, проєкт вдалось завершити. У новий офіс і виробничий майданчик загалом інвестовано близько 400 млн грн. Тут буде створено 50 нових робочих місць.

"Офіс і нове виробництво в Україні сприятиме розвитку підприємств у всіх галузях, надаючи їм можливість продовжувати господарчу діяльність, економити кошти і ресурси. Ми не просто постачаємо компресорне, генераторне, холодильне та насосне обладнання для промисловості, але й забезпечуємо оперативну та якісну підтримку користувачів завдяки власним сервісним службам. Тепер ці послуги стануть ще доступнішими, а українська промисловість - більш стійкою до викликів війни.

Турецький виробник генераторів «Далгакиран» інвестував у нові потужності в Україні

 

Ми плануємо і надалі активно розвивати та локалізувати виробництво наявного в номенклатурі обладнання, а також освоювати виробництво та постачання нових продуктів, необхідних для відновлення енергетики та промислового виробництва України", - повідомив Дінков В'ячеслав, директор "Далгакиран компресор Україна".

Український офіс та його виробничі потужності реалізовують обладнання, вдосконалюють продукцію під потреби українських споживачів. Базове обладнання виготовляється на заводі в Туреччині, де запроваджений повний цикл контролю якості. Також у Туреччині працює власне конструкторське бюро.

У 2024 році ТОВ "Далгакиран компресор Україна" отримало премію "Вибір Країни" в номінації "Бренд промислового енергетичного обладнання року".

"Масштабування бізнесу в Україні ми вважаємо нашим внеском у підтримку економіки та енергетики країни у цей складний час. В умовах відключень електроенергії наше обладнання здатне забезпечити безперервність бізнес-процесів та виробництва, дати можливість бізнесу продовжувати працювати, сплачувати податки і давати українцям роботу", - наголосив голова правління "Dalgakıran Kompresör" Аднан Далгакиран.

За матеріалами: БізнесЦензор
 

ТЕГИ

Курс НБУ на сьогодні
 
за
курс
uah
%
USD
1
41,4220
 0,0407
0,10
EUR
1
45,2618
 0,0839
0,19

Курс обміну валют на сьогодні, 10:10
  куп. uah % прод. uah %
USD 41,2020  0,08 0,20 41,9328  0,13 0,32
EUR 44,9320  0,12 0,27 45,8752  0,09 0,19

Міжбанківський ринок на сьогодні, 11:33
  куп. uah % прод. uah %
USD 41,4150  0,01 0,01 41,4900  0,05 0,12
EUR -  - - -  - -

ТОП-НОВИНИ

ПІДПИСКА НА НОВИНИ

 

Бізнес