Авторизация

Ім'я користувача:

Пароль:

Новини

Топ-новини

Фінансові новини

Фінанси

Банки та банківські технології

Страхування

Новини економіки

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий комплекс

Право

Міжнародні новини

Україна

Політика

Бізнес

Бізнес

Новини IT

Транспорт

Аналітика

Фінанси

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий ринок

Політика

Міжнародна аналітика

Бізнес

Прес-релізи

Новини компаній

Корирування

Курс НБУ

Курс валют

Курс долара

Курс євро

Курс британського фунта

Курс швейцарського франка

Курс канадського долара

Міжбанк

Веб-майстру

Інформери

Інформер курсів НБУ

Інформер курс обміну валют

Інформер міжбанківські курси

Графіки

Графік курсів валют НБУ

Графік курс обміну валют

Графік міжбанківській курс

Експорт новин

Інформація про BIN.ua

Про сайт BIN.ua

Реклама на сайті

Контакти

Підписка на новини

«Добробут» купив київську столичну клініку цифрової стоматології

12:54 24.04.2023 |

Новини компаній

 

Медична мережа “Добробут” придбала столичну клініку цифрової стоматології TEFI (обидві – Київ), яка стане частиною Dobrobut Dental Clinic.

Як повідомляють у пресрелізі мережі, засновниця клініки TEFI Марина Білоус планує зайнятися створенням сучасної стоматологічної клініки в Лондоні.

“Я рада, що передаю свою клініку в руки надійним партнерам. Для мене дуже важливо, щоб клієнти, які звикли до високої якості послуг і дбайливого ставлення до себе, не відчули жодних змін, крім змін на краще. Впевнена, що “Добробут” збереже і розвине всі досягнення, якими наша команда щиро пишається”, – цитується в прес-релізі Білоус.

За словами гендиректора “Добробуту” Вадима Шекмана, мережа інвестує в різні медичні напрямки, зокрема в розвиток стоматології.

“Придбання клініки TEFI – ще один крок у цьому напрямку. Високі стандарти та індивідуальний підхід TEFI до кожного клієнта тепер під брендом Dobrobut Dental Clinic об’єднаються з мультидисциплінарним підходом “Добробуту” і стане частиною нашої медичної екосистеми”, – сказав він.

У новому стоматологічному відділенні клініки площею 346 кв. м є п’ять лікувальних кабінетів, оснащених сучасним обладнанням, зокрема дентальним томографом Orthophos SL і апаратом для цифрової радіовізіографії (Dentsply Sirona). У хірургічному блоці обладнано операційну для хірургічних втручань і лікування в наркозі.

У новому відділенні Dobrobut Dental Clinic будуть доступні всі стоматологічні послуги, зокрема естетичне протезування, імплантація, ортодонтичне лікування для дітей і дорослих.

“Добробут” – одна з найбільших в Україні приватних медичних мереж. До мережі входить 17 медцентрів у Києві та Київській області, служба невідкладної допомоги, стоматологія та аптеки. Медичні центри мережі надають послуги для дітей і дорослих за більш ніж 75 медичними напрямками. Щорічно фахівці “Добробуту” проводять понад 7 тис. операцій. У мережі працює понад 2800 співробітників.

Співпрацює з низкою міжнародних благодійних організацій Direct Relief International, Children of War Foundation, International Medical Corps і University of Miami Global Institute, а також із благодійним фондом “Фонд “Добробут”, заснованим клінікою.

“Добробут” став першою приватною мережею в Україні, що отримала фінансування від федерального уряду США – за підтримки Корпорації міжнародного фінансування США (U.S. International Development Finance Corporation, DFC) компанія побудує сучасний центр фізичної реабілітації.

За матеріалами: Інтерфакс-Україна
 

ТЕГИ

Курс НБУ на понеділок
 
за
курс
uah
%
USD
1
39,7879
 0,1842
0,47
EUR
1
42,3821
 0,1032
0,24

Курс обміну валют на сьогодні, 11:13
  куп. uah % прод. uah %
USD 39,4537  0,11 0,28 39,9930  0,10 0,24
EUR 42,1926  0,09 0,20 42,9974  0,11 0,25

Міжбанківський ринок на сьогодні, 11:33
  куп. uah % прод. uah %
USD 39,7600  0,25 0,63 39,8100  0,26 0,66
EUR -  - - -  - -

ТОП-НОВИНИ

ПІДПИСКА НА НОВИНИ

 

Бізнес