Авторизация

Ім'я користувача:

Пароль:

Новини

Топ-новини

Фінансові новини

Фінанси

Банки та банківські технології

Страхування

Новини економіки

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий комплекс

Право

Міжнародні новини

Україна

Політика

Бізнес

Бізнес

Новини IT

Транспорт

Аналітика

Фінанси

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий ринок

Політика

Міжнародна аналітика

Бізнес

Прес-релізи

Новини компаній

Корирування

Курс НБУ

Курс валют

Курс долара

Курс євро

Курс британського фунта

Курс швейцарського франка

Курс канадського долара

Міжбанк

Веб-майстру

Інформери

Інформер курсів НБУ

Інформер курс обміну валют

Інформер міжбанківські курси

Графіки

Графік курсів валют НБУ

Графік курс обміну валют

Графік міжбанківській курс

Експорт новин

Інформація про BIN.ua

Про сайт BIN.ua

Реклама на сайті

Контакти

Підписка на новини

Verkhovyna Resort: відпочинок серед природи та краси в долині річки Уж

17:15 15.08.2023 |

Прес-релізи


Хто побував тут хоч раз, обов'язково захоче повернутися знову.

Закарпаття - мальовничий край на південному заході України. Хто побував тут хоч раз, обов'язково захоче повернутися знову, адже він багатий на термальні джерела, визначні пам'ятки, можливості для зимового та літнього спорту й відпочинку. Ну а термальні води Закарпаття відомі вже кілька століть, і саме завдяки їм регіон став настільки популярним курортом, куди щороку приїжджають щоб покращити здоров'я тисячі гостей.

Окрасою Карпатських гір є невелике, але затишне селище Кам'яниця,яке розмістилось в долині ріки Уж на висоті 100 м над рівнем моря. Оточують село схили гір Вигорлат-Гутинського та Ужгородсько-Хустського вулканічних хребтів. А на горі Анталовецька поляна та скелях Орлине гніздо й в районі Невицького замку можна побачити виходи вулканічної лави. Історія замку бере свій початок у ХІІ столітті, а дістатись до нього можна за лічені хвилини, варто лише пройти через пішохідний навісний міст та піднятись стежкою.

Сюди їдуть з усіх куточків України та багатьох сусідніх держав не тільки для того, щоб підлікуватися, а й просто відпочити, насолодившись природою мальовничих Карпат. Це край багатий на легенди, природні та архітектурні пам'ятки.

Кам'яниця варта того, щоб обов'язково її відвідати, - особливо якщо хочеться відпочити душею і тілом, подалі від міської метушні. Навіть кілька днів, проведених тут, зарядять вас енергією гір на довгий час, допоможуть знайти гармонію і спокій. Можна забратися в гори і влаштувати пікнік на тлі красивих пейзажів. Або погуляти біля річки Уж, слухаючи її заспокійливе дзюрчання. А ввечері насолоджуватися філіжанкою чаю із запашних трав милуючись на зірки.

Любителям активного відпочинку Кам'яниця подарує походи в гори, рафтинг, катання на конях, поїздку пагорбами з вітерцем на квадроциклах. Взимку тут теж є чим розважитися окрім походів і катання на лижах, варто лише сюди потрапити.

Однією з перлин Кам'яниці по праву вважається комплекс Verkhovyna Resort Medical & Wellness,що розташований на вершині гори заввишки 260 м над рівнем моря, всього за 15 км від Ужгорода.

Verkhovyna Resort: відпочинок серед природи та краси в долині річки Уж

Симбіоз п'ятизіркового готелю, медичного центру, SPA-комплексу, басейнів, конференц-залів, ресторанів, барів, панорамних терас та інших можливостей для оздоровлення та відпочинку Verkhovyna Resort Medical & Wellness гарантує гостям яскраві моменти, незабутні враження та найкраще обслуговування. А навколишній ліс, кришталево-чисте повітря і гірська вода мають цілющу силу.

Verkhovyna Resort: відпочинок серед природи та краси в долині річки Уж

Комплекс Verkhovyna Resort Medical & Wellness пропонує розміщення в 77 просторих номерах, які продумано облаштовані для максимально зручного проживання в період відпочинку та оздоровлення. А унікальний дизайн номерів є синергією історії, сучасних тенденцій, естетики та функціоналу.

Verkhovyna Resort: відпочинок серед природи та краси в долині річки Уж

Ви можете розміститися як у президентському люксі, що задовольнить навіть найвибагливіших гостей, так і в просторому двокімнатному номері для комфортного відпочинку всією сім'єю. А тим, хто полюбляє лісові краєвиди в поєднанні з комфортним відпочинком для душі й тіла, чудово підійде номер категорії стандарт.

СПА та басейн

Унікальний світ саун у Галереї СПА пропонує повний релакс, оздоровлення та відпочинок в ексклюзивно спроектованих і обладнаних відповідно до останніх тенденцій SPA-кімнатах, басейні, зоні відпочинку з анатомічними шезлонгами, фіто-барі. Неперевершена команда велнес-професіоналів з підбере вам індивідуальну програму, які вам обов'язково сподобаються.

Verkhovyna Resort: відпочинок серед природи та краси в долині річки Уж
Verkhovyna Resort: відпочинок серед природи та краси в долині річки Уж

Pool Palace дає змогу насолоджуватися плаванням із комфортом у будь-яку пору року.

Влітку в Pool Palace працює відкритий басейн Infinity: можна обрати засмагу на панорамній терасі, трапезу та релакс біля Sky bar.

Verkhovyna Resort: відпочинок серед природи та краси в долині річки Уж

Основний басейн вражає своїми розмірами, стильним дизайном і панорамними видами лісового масиву, що відкриваються з величезних вікон. Відчуття повного єднання з природою та максимальний комфорт.

Басейн підходить як для розслаблюючого плавання, так і для тренувань.

Спорт

Для гостей, які не хочуть розлучатися зі спортом ні на хвилину, доступне обладнання для всіх видів навантажень.

Verkhovyna Resort: відпочинок серед природи та краси в долині річки Уж

Регулярні або періодичні заняття спортом у просторому тренажерному залі з панорамними вікнами та терасою зроблять Ваш відпочинок ще приємнішим. У готелі є все необхідне для підтримки форми, роботи над м'язовою масою та реабілітації.

Ресторанний сервіс

До послуг гостей Verkhovyna Resort - найсмачніші страви європейської та місцевої кухні, найкращі світові напої та десерти. Два розкішні ресторани, три бари та VIP-зал зачарують своїм інтер'єром, атмосферою та незабутніми смаками.

Verkhovyna Resort: відпочинок серед природи та краси в долині річки Уж

Розважальний центр із боулінгом і більярдом та лаундж-зони зроблять ваш вечір ще більш душевним і незабутнім.

Готель Verkhovyna Resort Medical & Wellness перший і єдиний на Закарпатті готель категорії п'ять зірок. Усе це стало можливим завдяки унікальній архітектурі, комфортним номерам, копіткій праці людей, які створювали ексклюзивний дизайн приміщень і території, а також неймовірному колективу, що щоденно тримає високу планку та надає якісні послуги, які перевершують очікування та забезпечують незабутній відпочинок для кожного гостя.

Забронювати номер

+38 (050) 202-10-99

+38 (0312) 65-83-43

+38 (050) 202 10 75

За матеріалами: open4business.com.ua
 

ТЕГИ

Курс НБУ на завтра
 
за
курс
uah
%
USD
1
39,7206
 0,1688
0,43
EUR
1
42,8148
 0,3836
0,90

Курс обміну валют на 10.05.24, 10:53
  куп. uah % прод. uah %
USD 39,4328  0,13 0,34 39,9820  0,14 0,36
EUR 42,3788  0,16 0,39 43,1064  0,15 0,35

Міжбанківський ринок на 10.05.24, 11:33
  куп. uah % прод. uah %
USD 39,8100  0,29 0,73 39,8350  0,30 0,75
EUR -  - - -  - -

ТОП-НОВИНИ

ПІДПИСКА НА НОВИНИ

 

Бізнес