Авторизация

Ім'я користувача:

Пароль:

Новини

Топ-новини

Фінансові новини

Фінанси

Банки та банківські технології

Страхування

Новини економіки

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий комплекс

Право

Міжнародні новини

Україна

Політика

Бізнес

Бізнес

Новини IT

Транспорт

Аналітика

Фінанси

Економіка

ПЕК (газ та електроенергія)

Нафта, бензин, автогаз

Агропромисловий ринок

Політика

Міжнародна аналітика

Бізнес

Прес-релізи

Новини компаній

Корирування

Курс НБУ

Курс валют

Курс долара

Курс євро

Курс британського фунта

Курс швейцарського франка

Курс канадського долара

Міжбанк

Веб-майстру

Інформери

Інформер курсів НБУ

Інформер курс обміну валют

Інформер міжбанківські курси

Графіки

Графік курсів валют НБУ

Графік курс обміну валют

Графік міжбанківській курс

Експорт новин

Інформація про BIN.ua

Про сайт BIN.ua

Реклама на сайті

Контакти

Підписка на новини

Огляд житлового комплексу Rybalsky

Київ – столиця неймовірних можливостей у тому числі й на ринку нерухомості: тут ви можете жити як в центрі історичного міста, так і посеред острову, який омивається величним Дніпром. Як таке можливо, запитаєте ви? Усе дуже просто – в житловому комплексі Rybalsky можливо все!


Відкрийте для себе Рибальський півострів

У самому центрі Рибальського півострова в Києві знаходиться житловий комплекс з однойменною назвою. Цей унікальний проєкт відомий своєю ідеєю створити з минулої промислової зони місце для комфортного життя з всією необхідною інфраструктурою поруч головної артерії столиці – Дніпром. Основний акцент поставлений на можливість мешканців взаємодіяти з прекрасною набережною лінією, а не бути відділеною від неї автомагістралями.

Що це означає? Розробка житлового масиву Rybalsky ґрунтується на інноваційній ідеї перетворення території поруч із Дніпром на повністю інтегрований міський простір, збагачуючи набережну необхідною інфраструктурою для сучасного способу життя. Цей підхід показує ширший тренд урбаністичного розвитку, зосереджений на оживленні берегових ліній та створенні привабливих житлових і відпочинкових зон. Ось декілька прикладів сфери обслуговування, які знаходяться на території комплексу:

  • кафе й кав'ярні: “I lo..”, “Weedo coffee”, “Sage”, “Hall art space”
  • супермаркети, магазини: “Коло”, “Food Memory”, мережа супермаркетів “Ашан”, “Home Little”
  • фітнес-центри, освітні заклади: “5 елемент”, мережа освітніх проєктів МрійДій (MRIYDIY)
  • медичні установи, салони краси: стоматологічна клініка “Da Vinci Dental”, дитяча стоматологічна клініка “MamaDentist”, салон “KeCo”, Клініка “Median”
  • Така продумана інфраструктура, яка знаходиться в межах масиву, надає мешканцям неймовірну зручну можливість не витрачати час на постійне переміщення за його межі з метою дістатися до найближчої кав'ярні чи лікарні, тут усе продумано до деталей аби жителі могли насолоджуватися міським життям без необхідності постійного переміщення за межі свого району. Купити квартиру тут означає внести у своє життя елементи високої якості, комфорту, зручності.

    Проте це не означає, що масив далеко розташований та недоступний для центральної частини столиці. Навпаки – в п'ятнадцяти хвилинах на авто без проблем ви опинитесь на відомому Подолі, де знаходяться неймовірний Андріївський узвіз. Тут же височіють золоті куполи Софіївського собору, і вже поруч розташована головна вулиця столиці – величний Хрещатик. Якщо ж ви не маєте особистого транспортного засобу, то це не проблема, оскільки тут розвинена мережа місцевих проїздів.

    Проте однією з головних ідей проєкту – створення середовища, де жителі зможуть почуватися в гармонії з природою та собою, тож на території не планується утворення широких магістралей, навпаки створюються всі можливі умови для того аби вулиці між будинками були оазою спокою й тиші. Це створює найліпші умови для пішоходів, сімей з дітьми та прогулянками з домашніми тваринами. Також планується створення мережі для велосипедистів.

    Досвідчені спеціалісти агенції нерухомості T.H.E. Capital допоможуть вам придбати або орендувати квартиру в ЖК Rybalsky забезпечуючи професійний підхід й індивідуальну увагу. Ми надаємо повний спектр послуг, починаючи з консультацій щодо вибору апартаментів, аналізу ринкових тенденцій, підготовки необхідних документів, і закінчуючи юридичним супроводом угоди.

     

    ТЕГИ

    Курс НБУ на сьогодні
     
    за
    курс
    uah
    %
    USD
    1
    39,6015
     0,0687
    0,17
    EUR
    1
    42,4409
     0,0796
    0,19

    Курс обміну валют на 26.04.24, 10:50
      куп. uah % прод. uah %
    USD 39,3800  0,01 0,04 39,9436  0,05 0,12
    EUR 42,2168  0,05 0,11 42,9988  0,04 0,08

    Міжбанківський ринок на 26.04.24, 11:33
      куп. uah % прод. uah %
    USD 39,5900  0,11 0,28 39,6100  0,11 0,28
    EUR -  - - -  - -

    ТОП-НОВИНИ

    ПІДПИСКА НА НОВИНИ

     

    Бізнес